Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LOL Surprise möbelset Mysig zon - med Dusk docka och över 10 överraskningar

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 249:-
I lager
SKU
01212-48
   

Stajla detta mysiga sovrum i olika lila färger med denna roliga LOL Surprise möbler som mysig zon med över 10 överraskningar. Denna uppsättning från serie 4 har allt du behöver för ett elegant och mysigt sovrum i mjuka lila toner, inklusive en cool skymdocka som älskar att spendera tid och sova i den härliga sängen i detta eleganta rum. Vik ut lådan till ett personligt sovrum med ett stort fönster, lila växter och möbler och massor av coola dekorationer på väggarna. Dusk älskar att tillbringa tid i dessa hårda omgivningar, och hon gillar att renovera en gång i taget.

Lekuppsättningen och möblerna skapar oändliga möjligheter för lek och berättande, så du behöver aldrig leka samma historia två gånger. När du är klar med leken kan du fälla ihop lådan för enkel förvaring.

Innehåller:

  • 1 LOL Surprise docka - Dusk
  • 1 sovrumslåda
  • 1 säng
  • Matta
  • Spegel
  • Och mer!

Detaljer:

  • Ålder: från 5 år

LOL Surprise möbeluppsättning Serie 4 ger dig fyra olika möbellådor att välja mellan, alla med sitt eget tema och exklusiva docka. Varje låda kan förvandlas till ett rum och innehåller mer än tio överraskningar, inklusive en docka.

Obs! Andra uppsättningar i samma serie köps separat

Mer information
Modell572640
EAN035051572640
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.