Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LOL Surprise möbelset Avslappnande uteplats - med Dawn docka och över 10 överraskningar

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 234:-
I lager
SKU
01212-47
   

Ge din LOL-docka en lugn och avkopplande dag på denna härliga uteplats i LOL Surprise möbeluppsättning chill uteplats med över 10 överraskningar. Denna uppsättning från serie 4 har allt du behöver för den mest avkopplande dagen genom tiderna, inklusive en fridfull Dawn docka som är redo för en bekymmersfri dag där allt händer i en lugn takt. Vik ut lådan till en härlig uteplats med palmer och gröna växter i blomsterbädden runt poolen och den blommiga gräsmattan. Dawn älskar att slappa i dessa tropiska omgivningar och är redo att kasta sig i hängmattan och njuta av solens värme.

Lekuppsättningen och möblerna skapar oändliga möjligheter för lek och berättande, så du behöver aldrig leka samma historia två gånger. När du är klar med leken kan du fälla ihop lådan för enkel förvaring.

Innehåll:

  • 1 LOL Surprise docka - Dawn
  • 1 avkopplande uteplats
  • 1 hängmatta
  • Solglasögon
  • Saccosäck
  • Och mer!

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 5 år

LOL Surprise möbeluppsättning Serie 4 ger dig fyra olika möbellådor att välja mellan, alla med sitt eget tema och exklusiva docka. Varje låda kan förvandlas till ett rum och innehåller mer än tio överraskningar, inklusive en docka.

Obs! Andra uppsättningar i samma serie köps separat.

Mer information
Modell572633
EAN035051572633
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.