Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LOL Surprise Dance Machine Car - 3-i-1 leksats med exklusiv docka - 40 cm lång

-20%

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

20%
Kampanjpris 357:- 447:- Du sparar: 90,-
I lager
SKU
01212-64
   

Alla LOL Surprise-dockor måste kunna köra med stil, och med LOL Surprise Dance Machine-bilen blir detta verklighet. LOL Surprise Dance Machine-bilen levereras med en exklusiv docka, en pool och dansgolv. Dance Machine-fordonet är det mest moderna fordonet för LOL-dockor någonsin, och det är lämpligt för LOL Surprise OMG-modedockor och vanliga dockor, sätena är justerade för att passa dockans storlek.

Den exklusiva dockan Danceboot kommer med och passar perfekt i bilen med metallblå och lila yta. Detta är en 3 i 1 lekuppsättning med bil, överraskningspool och dansgolv. Ta bort bilens baksida och luta den upp för att ta ut poolen. Poolen är avtagbar, kan fyllas med vatten och är lätt att rengöra. Bilen har riktiga lampor med strålkastarna uppåt. Gå sedan ut på dansgolvet och visa upp dina danssteg.

  • Justerbara säten med säkerhetsbälte
  • Fällbara speglar
  • Handskfack som kan öppnas
  • Överraskningspool
  • Bil med dansgolv

Innehåller:

  • LOL Surprise Dance Machine Car
  • LOL Surprise Danceboot Doll

Detaljer:

  • Mått: 17 x 40 x 11 cm
  • Måttdocka: 7,5 cm hög
Mer information
Modell117933
EAN035051117933
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.