Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LOL Surprise Boys - pojkdocka med 7 överraskningar

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 174:-
I lager
SKU
01212-54
   

Packa upp brorn till en av dina favoritdockor med LOL Surprise Boys series 4. Var och en av de 8 karaktärerna har en lika cool stil som sin syster, men med sin egen unika twist. Ta reda på vilken docka du har och bada dockan för att upptäcka överraskningar i vattnet, inklusive färgbyte! LOL bollen blir en bärväska eller displayställ. Vilken bror får du?

Innehåller:

  • 1 L.O.L. Överraskning pojkdocka
  • 7 överraskningar

Detaljer:

  • Mått: dockan är cirka 7 cm hög
  • Rek ålder: från 6 år

Obs: Vilken docka du får är en överraskning, det får du först veta när du packar upp dockan

Mer information
Modell572695
EAN035051572695
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.