Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LOL Surprise Boys docka i boll - Series 4 med 7 överraskningar

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 185:-
I lager
SKU
01212-54
   

LOL Surprise Boys Character dockset består av en av 8 möjliga LOL-pojkdockor från Series 4 med 7 överraskningar i en LOL-boll.

Öppna bollen för att se vilken av de 8 möjliga dockorna du får, packa sedan upp tillbehören som dockan kommer med. Pojkdockan du får är slumpmässig och trevlig överraskning, men gemensamt för dem alla är att de är klädda i snygga och moderiktiga kläder. Packa upp innehållet i bollen, bada dockan för att upptäcka överraskningar i vattnet och starta leken!

Samla alla 8 minidockor i serien, som var och en kommer med 7 överraskningar. Denna boll med docka och tillbehör är en fantastisk present till en LOL-fan, eftersom den är perfekt för kreativ och fantasifull lek för barn, samtidigt som den är en rolig samlarföremål att visa upp i barnrummet.

Innehåller:

  • 1 LOL Surprise boys docka
  • 7 överraskningar

Detaljer:

  • Mått: ca. 8 cm
  • Ålder: från 6 år

Obs: Vilken docka du får är en överraskning, det får du först veta när du packar upp dockan.

Mer information
Modell572695
EAN035051572695
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.