Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Little Live Pets Lil' Dippers Bellariva - interaktiv fisk som simmar

Little Live Pets - söta interaktiva figurer

Little Live Pets älskar att gosa och reagerar när du pratar med dem. De interaktiva gosedjuren påminner nästan om riktiga husdjur och kommer med många olika ljud och reaktioner som gör lekstunden fantastiskt rolig.

Vårt lågpris: 196:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-79
   

Little Live Pets Lil' Dippers Bellariva älskar att simma och visa fram sina färgglada fenor. Man får en helt magisk upplevelse när de vackra fiskarna släpps ut ur förpackningen. Doppa påsen i vatten för att öppna den, och se hur fisken automatiskt aktiveras! Leksaksfiskarna vaknar till liv och simmar runt.

Lil 'Dippers har fantastiska livsliknande rörelser när de simmar runt och svänger med den färgglada svansen och fenorna! Alla Lil' Dipper levereras med en magisk fiskmatare, så att du kan mata din fisk. Se hur fisken simmar mot den i jakt på mat. Samla på de olika Lil' Dippers fiskarna - alla har sin egen unika stil.

Innehåll:

  • 1 Little Live Pets Lil' Dippers - Bellariva
  • 1 fiskmatare
  • 1 bruksanvisning

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR44-batterier (ingår)
  • Rek. ålder: från 5 år
Mer information
Modell261590 rosa
EAN630996261590
VarumärkeLittle Live Pets
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.