Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Lisa Aisato pussel 1000 bitar - Strong enough

Låt dig underhållas och återskapa de vackra och suggestiva motiven med pussel från Lisa Aisato

Lisa Aisato är en norsk illustratör, författare och bildkonstnär, känd för sina lekfulla, känsliga illustrationer. Hennes bilder beskriver allt från vardagliga upplevelser och sysslor, till fantasifulla beskrivningar av olika känslor. Pusslen från Lisa Aisato låter dig känna den goda känslan som motiven ger, samtidigt som du underhålls ensam eller tillsammans med andra. Varje pusselbit är unik och produceras på högkvalitativt papper.

Vårt lågpris: 223:-
I lager
SKU
11216-13
   

"Du behöver inte alltid vara stålmannen."

Pussel med motiv av bildkonstnären och illustratören Lisa Aisatos illustration, Good enough. Pusslet har 1000 bitar och visar en tjej i superhjältedräkt med texten "Good enough". Motivet är hämtat från Lisa Aisatos bok: 'Livet - illustrerat'.

Pussel är roligt för både unga och gamla och kan göras ensam eller tillsammans med vänner och familj. Upptäck Lisas suggestiva illustrationer på ett nytt sätt och lägg märke till detaljerna när du lägger till nya bitar. Varje pusselbit är unik och är tillverkad av högkvalitativt papper.

Innehåller:

  • 1 Lisa Aisato pussel

Detaljer:

  • Mått färdigt: ca. 48 x 64 cm
  • Antal bitar: 1000
Mer information
Modell10434
EAN7072611003155
VarumärkeLisa Aisato
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.