Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Liebherr kabelstyrd hjullastare med kontroll

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 347:-
Tillfälligt slut
SKU
10173-27

Detta är en riktigt spännande hjullastare som barnet styr via den medföljande fjärrkontrollen med sladd. Det går att köra med hjullastaren och det går också att höja och sänka skopan med en knapptryckning. Realistiska ljudeffekter är inkluderade och skopan kan ställas i olika positioner manuellt.

  • Längd: 40 cm. 
  • Kräver 4 x AA-batterier, ingår ej. 
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell203728001
EAN4006333029363
VarumärkeDickie Toys

Bästsäljare

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.