Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

Lexibook Super Mario väckarklocka med projektor - timer med automatisk avstängning efter 5, 15, 30 minuter

-41%

Leksakerna från Nintendo bjuder på samma magi och spänning som du upplever i tv-spelen!

Nintendo, Nintendo Super Mario och World of Nintendo bjuder på samma magi, spänning och underhållning som du får i de kända tv-spelen från Nintendo.Samla på dina favoritkaraktärer, bygg bilbanor och låt Mario och Luigi tävla om första plats. Kombinera olika lekset för att skapa ditt helt egna Nintendo-universum, lika detaljrikt som i spelen. Nintendo, med Mario och Luigi i spetsen, är lika roligt för föräldrar som kommer ihåg härliga lekstunder från sin barndom, som det är för unga som upplever magin för första gången.

Kampanjpris 197:- Vårt lågpris: 334:-
41%
Du sparar: 137:-
I lager
SKU
10206-32
   

Somna medan en projektion av Nintendo-hjälten Super Mario lyser i taket ovanför dig. Denna blå projektorväckarklocka från Lexibook med motiv av Super Mario och Luigi har en bakgrundsbelyst LCD-skärm, digital klocka och alarm med snooze-funktion. Projektorn har automatisk timer och stängs av efter ett tag. Du kan välja mellan 3 tidsinställningar på 5, 15 och 30 minuter. Klockan har stora knappar som är lätta och säkra för barn att använda.

  • Lexibook Super Mario väckarklocka med projektor
  • Digital klocka och alarm med snooze-funktion
  • Automatisk timer stänger av projektorn etfer 5, 15 eller 30 minuter

Innehåll:

  • 1 Lexibook Super Mario väckarklocka

Detaljer:

  • Mått: 11,7 x 12,5 x 16 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 AAA-batterier (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellRL977NI
EAN3380743083667
VarumärkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.