Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Lexibook Nintendo Mario kart klocka med digital skärm och projektor - med 20 bilder

Leksakerna från Nintendo bjuder på samma magi och spänning som du upplever i tv-spelen!

Nintendo, Nintendo Super Mario och World of Nintendo bjuder på samma magi, spänning och underhållning som du får i de kända tv-spelen från Nintendo.Samla på dina favoritkaraktärer, bygg bilbanor och låt Mario och Luigi tävla om första plats. Kombinera olika lekset för att skapa ditt helt egna Nintendo-universum, lika detaljrikt som i spelen. Nintendo, med Mario och Luigi i spetsen, är lika roligt för föräldrar som kommer ihåg härliga lekstunder från sin barndom, som det är för unga som upplever magin för första gången.

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
06218-56
   

Denna eleganta Super Mario Kart digitala klocka är perfekt för barn att lära sig klockan med.

På klockskärmen visas den digitala tiden och genom att trycka på knappen på klockans skärm kan datumet också visas. Med den här klockan kan barn lära sig klockan med digital tid och också se vilket datum det är. Klockan har också en projektor som kan visa 20 olika bilder från Super Mario Kart.

Innehåll:

  • Visning av tid och datum
  • Projektor med 20 bilder
  • Justerbart armband

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
ModellDMW050NI
EAN3380743083438
VarumärkeNintendo Super Mario
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.