Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO VIDIYO 43107 HipHop Robot BeatBox

-38%

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

38%
Kampanjpris 120:- Vårt lågpris: 194:- Du sparar: 74,-
I lager
SKU
02212-127
   

Öppna en värld av musikvideoskapande för barn som älskar att dansa och uppträda. Denna LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107) gör varje lekstund spännande. Ladda ner gratisappen för att skanna musikminifiguren och avslöja robotens coola scenpersonlighet. Skanna sedan BeatBits för att låsa upp specialeffekter, utmaningar och mer när barn producerar sin egen unika hiphopvideo som de kan dela med andra skapare i det barnsäkra flödet.

Portabel för skoj på språng

Barn kommer att älska att styla sin BeatBox med LEGO delarna. De kan välja bergsprängare, sprayburk eller skiftnyckel som design – eller hitta på något eget. Denna BeatBox kan fällas ihop med plats för alla BeatBits och minifiguren – perfekt för lek på språng.

Skapa musikvideor

LEGO VIDIYO seten erbjuder en säker social lekupplevelse som hjälper barn att bli regissörer, producenter och stjärnor i sina egna musikvideor. Se deras kreativitet växa när de producerar videor fullspäckade med musikaliska blandningar, roliga karaktärer, låtar, danssteg och fantastiska effekter.

 • LEGO VIDIYO appen är kompatibel med utvalda iOS- och Android-enheter. Kontrollera kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn bör fråga sina föräldrar om lov innan de går online.
 • Se barn regissera och uppträda i sina egna musikvideor med LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox (43107). Innehåller en robotminifigur, mikrofon, 14 slumpmässiga BeatBits och 2 speciella BeatBits.
 • Ladda ner gratisappen LEGO VIDIYO för att skanna minifiguren och BeatBits med specialeffekter. Barn kommer att älska att se sin karaktär komma till liv i hiphopvideon.
 • Skanna BeatBits i appen för att låsa upp specialeffekter som blingfiltret som gör allt svartvitt utom minifigurerna som blir guldfärgade.
 • En rolig musikupplevelse för pojkar och flickor från 7 år som förtjänar en överraskning. Detta lekset är också perfekt som present till alla barn som älskar musikleksaker, dans och uppträdanden.
 • Denna BeatBox är 8 cm hög, 7 cm lång och 10 cm bred.
 • Denna BeatBox kan fällas ihop så att barn kan ta med sin musikvärld på turné, vart som helst. Inuti denna BeatBox finns plats för den klossbyggda scenen, 16 BeatBits och robotens mikrofon.
 • LEGO VIDIYO seten erbjuder en ny social lekupplevelse som hjälper pojkar och flickor att bli regissörer, producenter och musikstjärnor när de regisserar och delar sina egna musikvideor.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 71
 • Rek ålder: från 7 år

Dela musikvideor säkert online

LEGO VIDIYO-appen har många funktioner som skyddar barn online. Med avatarer och appgenererade användarnamn anonymiseras barnen och alla uppladdade videor och kommentarer modereras. Via föräldrapanelen kan föräldrarna bestämma vad deras barn ska dela och ha tillgång till.

Mer information
Modell43107
EAN5702016911800
VarumärkeLEGO
Ålder7-11

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.