Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Toy Story 10766 Woody och RC

-11%

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

11%
Kampanjpris 50:- Vårt lågpris: 56:- Du sparar: 6,-
Tillfälligt slut
SKU
05195-6

Låt ditt barn uppleva LEGO® bygglädje och spänningen från Disney•Pixars Toy Story 4 med setet 10766 Woody & RC. Det här enkla LEGO 4+ setet är särskilt utformat för att vara roligt och enkelt för förskolebarn och innehåller den lättbyggda Toy Story karaktären RC med ett speciellt startklosschassi som låter nybörjare uppleva stoltheten i att på egen hand bygga fordon och annat.

Den enkla bygg- och lekguiden som ingår hjälper också din unga racerförare att förstå syftet med bygginstruktionerna och stimulerar fantasin och självförtroendet för en fantastisk start på LEGO byggandet i en välbekant Disney Pixar miljö. Innehåller minifiguren Woody för rolig rollek.

Innehåll:

  • Minifiguren Woody
  • Lättbyggd leksaksbil med stor bakspoiler, kofångare med ögon och fjärrstyrningsantenn, samt en startklossbas som hjälper ditt barn att snabbt börja bygga och leka med LEGO® klossar i Disney
  • Startklossplatta

Tillbehör:

  • 3 gröna soldater, fjärrkontroll till RC, 6 färgglada byggbara uppvisningsdelar och 3 byggbara koner

Detaljer:

  • Mått: Bilen RC: H6 x L9 x B6 cm
  • Antal bitar: 69
  • Rek.ålder: från 4 år

LEGO® 4+ lekset hette tidigare LEGO Juniors och kan kombineras med alla LEGO byggset för kreativt byggande. Det här byggsetet som har inspirerats av Toy Story 4 är en perfekt present till förskolebarn.

Mer information
Modell10766
EAN5702016367713
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.