Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42140 Appstyrt förvandlingsfordon

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 259:-
I lager
SKU
02222-54
   

Barn från 9 år kan ha dubbelt så roligt med setet LEGO® Technic Appstyrt förvandlingsfordon 42140. Setet är det första LEGO Technic setet med ett fordon som vänder sig och blir till ett annat fordon när det stöter på en vägg. Ingen vägg? Inga problem! Barn kan vända på modellen för att byta fordon. På den ena sidan finns en aerodynamisk, bandriven racerbil och på den andra ett banddrivet upptäcktsfordon. Båda fordonen har fjädring, cockpit och band och upptäcktsfordonet har ett flak, så det finns massor för barn att upptäcka.

Ta kontroll med appen

Barn kommer att älska att använda appen CONTROL+ för att köra sitt fordon. Med appen kan de både styra fordonet och klara roliga utmaningar. Appupplevelsen ändras för varje fordon och skärmen byts automatiskt när modellen vänds.

En fantastisk introduktion till teknikens värld

De byggbara modellerna i LEGO Technic sortimentet har realistiska rörelser och mekanismer, så de är en fantastisk presentidé för teknikintresserade LEGO byggare

 • 2-i-1-skoj – Bygg det första vändbara fordonet i LEGO® Technic historien med setet LEGO Technic Appstyrt förvandlingsfordon (42140), med en banddriven racerbil och ett banddrivet upptäcktsfordon.
 • Se modellen vända sig! – Fordonet vänder sig när det stöter på en vägg och kan även vändas för hand. På den ena sidan finns en färgglad banddriven racerbil och på den andra ett orange upptäcktsfordon.
 • Appen CONTROL+ – Barn kan styra fordonet, klara roliga utmaningar och se körstatistik i appen, som automatiskt växlar skärm när modellen vänds.
 • Utformat för barn från 9 år – Den appstyrda, vändbara leksaken har fjädring, cockpit och band på båda fordonen, plus ett flak på upptäcktsfordonet som barn kan utforska medan de leker.
 • Fjädring – Båda fordonen har boggiefjädring som gör att banden anpassar sig till ojämna underlag.
 • Stötdämpare – 2 stötdämpare driver ”pop up”-funktionen som gör att fordonet ändrar form när det vänds. Setet innehåller även 2 stora motorer och 1 hubb.
 • Dimensioner – Detta 360° dubbelsidiga fordon är 12 cm högt, 26 cm långt och 20 cm brett.
 • Lär genom lek – LEGO® Technic set erbjuder avancerade byggmodeller för LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • Hög kvalitet – LEGO® Technic delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • Testad säkerhet – LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att se till att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 772
 • Rek ålder: från 9 år
Mer information
Modell42140
EAN5702017155784
VarumärkeLEGO
Lego Technic appstyrt beltebil Lego Technic appstyrt beltebil

CONTROL+ app

Använd CONTROL +-appen för att styra modellen.

Begge kjøretøy har realistiske egenskaper som førerhus og støtdempere Begge kjøretøy har realistiske egenskaper som førerhus og støtdempere

Realistiska egenskaper

Båda fordonen har fjädring, hytter och drivband.

Pop-up funksjon endrer bilens form ettersom den tar salto Pop-up funksjon endrer bilens form ettersom den tar salto

Stötdämpare

Popup-funktionen ändrar form när fordonet svänger.

LEGO® Technic™ App-Controlled Transformation Vehicle LEGO® Technic™ App-Controlled Transformation Vehicle
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.