Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42131 Appstyrd Cat D11 bulldozer

-10%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

10%
Kampanjpris 3 395:- 3 776:- Du sparar: 381,-
I lager
SKU
09212-18
   

Hylla en hjälte inom byggbranschen när du bygger en kopia av den största Cat® bulldozern med setet LEGO® Technic Appstyrd Cat® D11 bulldozer (42131), ett stort projekt som låter vuxna njuta av kvalitativ egentid där de kan lägga fokus på sin passion. Modellen är byggd i modulära sektioner, precis som verklighetens Cat® bulldozer. LEGO fans kommer att älska LEGO delen som är ny för oktober 2021 – ett stort band som kan spännas och lossas. Och bygget är bara början! Med en mängd autentiska funktioner och detaljer finns det massor att upptäcka.

Ta kontroll över din bulldozermodell

Använd appen CONTROL+ för att kontrollera och utforska denna kraftfulla maskin, och för att köra och styra. Appen ger bulldozern realistiska rörelser när du höjer, sänker och lutar bladet eller höjer och sänker rivaren och stegen.

Utforska tekniken

LEGO Technic byggmodellerna har realistiska rörelser och mekanismer som låter LEGO byggare utforska tekniska koncept på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.

 • Bygg ett mäktigt byggnadsfordon fullspäckat med detaljer med det stora byggsetet LEGO® Technic Appstyrd Cat® D11 bulldozer 42131 för vuxna.
 • Njut av ett givande bygge och utforska sedan modellens många funktioner och detaljer. Kolla in det nya LEGO® bandet som är nytt för oktober 2021, som ger bulldozern realistiska rörelser.
 • Använd appen CONTROL+ för att styra bulldozern och se hur den får liv när du kör och styr fordonet, höjer, sänker och lutar bladet eller höjer och sänker rivaren och stegen.
 • Letar du efter de bästa presenterna till dig själv eller någon som gillar Cat® bulldozrar och andra coola fordon? Då är detta imponerande fordonsset en fantastisk presentidé.
 • Denna Cat® kopia är 26 cm hög, 57 cm lång och 37 cm bred.
 • Kräver 6 AA-batterier (ingår inte). Setet innehåller också 2 nr 15-motorer, 2 stora motorer och 1 hubb.
 • Cat® modellen har massor av detaljer för att återskapa den fullstora modellen, med autentiska färger och grafik som Cat® entusiaster kommer att älska.
 • LEGO® Technic världen erbjuder avancerade byggmodeller för LEGO fans som letar efter en uppslukande byggutmaning.
 • LEGO® Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 3854
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell42131
EAN5702016912937
VarumärkeLEGO
LEGO Technic 42131 Appstyrt Cat Buldozer med justerbar plog LEGO Technic 42131 Appstyrt Cat Buldozer med justerbar plog

Lossa och spänn bältena

Har justerbara bälten, precis som en äkta bulldozer

Appstyrt CAT d-11 Bulldoser fra LEGO Technic Appstyrt CAT d-11 Bulldoser fra LEGO Technic

Ta kontroll

Använd CONTROL+ -appen för att nyttja denna kraftiga maskin

Lego Technic CAT Bulldoser - byggesett for voksne Lego Technic CAT Bulldoser - byggesett for voksne

Realistiska rörelser

Använd appen för att kontrollera och styra rivplogen och stegen.

LEGO Technic byggesett for avslappende bygging - CAT Bulldoser - CONTROL+ appLEGO Technic byggesett for avslappende bygging - CAT Bulldoser - CONTROL+ app
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.