Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42129 Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil

-31%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

31%
Kampanjpris 1 695:- 2 452:- Du sparar: 757,-
I lager
SKU
06212-30
   

Alla som älskar kraftfulla leksakslastbilar och byggleksaker kommer att ha massor av skoj när de bygger LEGO® Technic Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil (42129). Denna leksakslastbil är fullspäckad med realistiska funktioner för en givande byggupplevelse för vuxna och barn från 12 år. Öppna hyttdörrarna och motorhuven. Kolla in den fungerande fjädringen på alla 4 hjul och öppna serviceluckan för att inspektera växellådan. Modellen har också en detaljerad motor med snurrande radiatorfläkt. Med differentialspärr, för första gången i en LEGO Technic modell. Lås och lås upp differentialväxlarna med appen för att styra lastbilen över tuff terräng.

Utforska appen

Med denna modell är bygget bara början. Använd CONTROL+ appen för att sätta denna mäktiga maskin på prov. Använd de olika kontrollskärmarna för att styra och manövrera differentialspärren. Med utmaningar och prestationer i appen finns det så många sätt att leka.

 • Alla som gillar byggleksaker kommer att älska att bygga en egen modellv rsion av Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil. Kolla in alla grymma funktioner med appen LEGO® Technic CONTROL+.
 • LEGO® Technic Mercedes-Benz Zetros fyrhjulsdriven terränglastbil (42129) är fullpackad med autentiska funktioner som fungerande fjädring på alla 4 hjul, detaljerad växellåda och differentialspärr.
 • Med realistiska designfunktioner som klistermärken med racingtema och 2 brandsläckare. Använd flaggorna för att skapa en hinderbana och testa lastbilens förmåga i olika typer av terräng.
 • Det här är ett fantastiskt set för vuxna och barn från 12 år att ha kul med tillsammans. Det är också en grym leksak för unga LEGO® byggare som vill ha en utmanande byggupplevelse.
 • Leksakslastbilen är 21 cm hög, 48 cm lång och 19 cm bred.
 • Kräver 6 AA-batterier (ingår inte). Batterilådan kan enkelt kopplas loss, vilket gör det lätt att byta batterier när det behövs.
 • Denna appstyrda LEGO® Technic lastbil drivs av 1 Bluetooth®-kontrollerad smarthubb, 3 stora motorer och 1 medelstor motor som ingår i setet.
 • LEGO® Technic byggleksaker erbjuder en avancerad upplevelse för LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO® Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958. 
 • LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 2129
 • Ålder: från 12 år
Mer information
Modell42129
EAN5702016912845
VarumärkeLEGO

Mjuk fjädring

Autentiska detaljer som inkluderar
dämpning på alla hjul!

Första gången med LEGO Technic

Använd appen för att aktivera differentialspärren.

Ta en titt inuti

Öppna dörrarna och motorhuven för att se alla detaljerna.

LEGO Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.