Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42128 Tung bärgningsbil

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 491:-
I lager
SKU
06212-29
   

Öppna teknikens värld med modellen LEGO® Technic Tung bärgningsbil (42128). Fullspäckad med detaljer som gör den perfekt som hyllning till världens mest omtyckta bärgningsbilar. Kolla in den autentiska grillen, luftfiltren, lyktorna, avgasröret och den coola färgskalan. Utforska sedan alla pneumatiska och mekaniska funktioner som gör denna modell så realistisk.

En byggleksak fullspäckad med riktiga funktioner

Denna bärgningsbil med kran är full av imponerande funktioner. Öppna huven för att se den 6-cylindriga motorn med rörliga kolvar. Styr genom att rotera spaken på taket. Aktivera kranen, pumpa upp bommen, dra ut vinschen och fäll ut stödbenen. Och för första gången i LEGO Technic historien har detta fordon en lyftaxel för att fälla ner extra hjul och sprida ut lastvikten.

En fantastisk introduktion till teknikens värld

LEGO Technic seten har realistiska rörelser och mekanismer som introducerar LEGO byggare till teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.

 • Utforska den briljanta te niken i en klassisk bärgningsbil med byggsetet LEGO® Technic Tung bärgningsbil 42128. Njut av bygget och utforska sedan modellens många funktioner och detaljer.
 • Precis som en riktig bärgningsbil har denna modell pneumatiska pumpfunktioner, som en utfällbar lyftbom, lyftkran och en kranbom som kan förlängas.
 • Kolla in alla mekaniska funktioner, som den roterande kranen, den fungerande vinschen, stödbenen, bommen, plus lyftaxeln som drar ner extrahjul för ojämna laster – för första gången i ett LEGO® Technic set!
 • Detta lekset med en bärgningsbil är en cool present till barn och tonåringar från 11 år som älskar mekaniska leksaker. Det är också ett perfekt set för barn och vuxna att utforska tillsammans medan de lär sig om teknik.
 • Denna modellbärgningsbil är 22 cm hög (med kranen nedfälld), 58 cm lång (med bommen nere) och 14 cm bred (med stödbenen utfällda).
 • Styr bärgningsbilen genom att rotera spaken på taket. Öppna huven för att se den 6-cylindriga motorn med rörliga kolvar.
 • Med klassisk bärgningsbilsdetaljer som autentisk grill, luftfilter och cool färgskala.
 • LEGO® Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO® Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 2017
 • Rek ålder: från 11 år
Mer information
Modell42128
EAN5702016913354
VarumärkeLEGO
Njut av att bygga blommorna som set ut som ett fågelhuvud

Full av funktioner!

Lastbilen har en roterande kran, vinsch, stödben och bom.

Autentisk tolkning av den populära växten Strelitzia

Öppna motorhuven

Se den sexcylindriga motorn med rörliga kolvar.

Växt som är lätt att ta hand om, kräver ingen bevattning

3 pneumatiska funktioner

Utdragbar lyftarm, lyftbar bom och utdragbar kranbom.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.