Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Technic 42126 Ford F-150 Raptor

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 291:-
I lager
SKU
09212-17
   

Ford® F-Series har producerats sedan 1948 och är en långlivad symbol för kvalitet och funktionalitet. Nu kan du hylla pickupvärldens ”arbetshäst” när du återskapar alla detaljer hos Fords 2021 F-150 pickup med byggsetet LEGO® Technic Ford F-150 Raptor (42126).

Ha kul när du bygger – njut av detaljerna

Detta set erbjuder en uppslukande LEGO byggutmaning för vuxna och är perfekt som present till dig själv eller någon som gillar Ford F-Series. Med autentiska detaljer som V6-motor med rörliga kolvar, plus fjädring på alla hjul. Det finns 4 öppningsbara dörrar så att du enkelt kan beundra interiören, plus öppningsbar huv och flak. Efter att ha lagt kvalitetstid på detta projekt kan du visa upp samlarmodellen för att hylla din passion för pickuper.

Utforska teknikens värld

LEGO Technic seten har verklighetstrogna rörelser och mekanismer som låter LEGO byggare utforska tekniska koncept på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.

 • Hylla pickupbilarnas ”arbetshäst” när du bygger LEGO® Technic Ford® F-150 Raptor (42126).
 • Njut av ett uppslukande LEGO® Technic byggprojekt som är perfekt för vuxna och utforska sedan pickupmodellens många funktioner och detaljer.
 • Med autentiska detaljer inspirerade av den riktiga pickupen Ford® F-150 Raptor, som modellens V6-motor med rörliga kolvar, plus fjädring på alla hjul.
 • Kolla in interiörens realistiska detaljer, plus 4 öppningsbara dörrar, öppningsbar huv och flak.
 • När du är klar med den avkopplande byggutmaningen kommer du att älska att visa upp din LEGO® Technic Ford® F-150 samlarmodell.
 • Modellen är 15 cm hög, 42 cm lång och 18 cm bred.
 • Letar du efter de bästa presenterna till någon som gillar Ford® F-Series? Detta set är perfekt för alla som älskar pickuper, coola fordon och byggbara modellbilar.
 • LEGO® Technic universumet erbjuder avancerade byggmodeller för LEGO fans som är redo för en byggutmaning.
 • LEGO® Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 1379
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell42126
EAN5702016913347
VarumärkeLEGO
Åpne panseret for å se V6 motor og bevegelige stempel Åpne panseret for å se V6 motor og bevegelige stempel

Åpne panseret

Ta en kikk inni for å se V6 motoren og bevegelige stempler

Med realistisk styring og dører som åpner seg Med realistisk styring og dører som åpner seg

Realistisk styring

Styr bilen og åpne dørene for å se detaljene

Presise detaljer som fjæring på alle hjul kommer sammen for å skape en realistisk modell Presise detaljer som fjæring på alle hjul kommer sammen for å skape en realistisk modell

Fjæring på alle hjul

Nøyaktige detaljer kommer sammen for å lage en realistisk modell

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.