Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42125 Ferrari 488 GTE “AF Corse #51”

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 698:-
Tillfälligt slut
SKU
12202-48

Upptäck enduranceracingens värld när du bygger denna LEGO® Technic Ferrari 488 GTE ”AF Corse #51”. Detta modellset erbjuder timmar av underhållning när du omsorgsfullt skapar din egen uppvisningsmodell av den hyllade racervinnaren. Denna modellbil är fullspäckad med autentiska funktioner och vackra designdetaljer för att verkligen fånga den omisskännliga italienska känslan hos den medaljvinnande racerbilen.

Ferrari 488 GTE har kammat hem prestigefyllda segrar i världens tuffaste endurancetävlingar och är en bil som inte liknar någon annan. Nu kan du skapa din egen LEGO® Technic modellversion, komplett med autentiska designdetaljer – precis som på den ikoniska originalbilen. Troget återgivna detaljer Med fantastisk detaljrikedom är denna modell en verklighetstrogen kopia av Ferraris enduranceracerbil. Med funktioner som fjädring fram och bak, öppningsbara dörrar, V8-motor med rörliga kolvar och ratt som styr bilen. Originalklistermärken och autentiska färger sätter pricken över i på denna episka modell. Fly från det vardagliga Detta set är en del av en samling LEGO byggset för vuxna som uppskattar fantastisk design. Ett nytt praktiskt projekt till dig själv eller den perfekta presenten till ett motorsportfan – detta LEGO Technic byggset erbjuder en uppslukande byggupplevelse med en vacker uppvisningsmodell att njuta av.

 • Bygg en LEGO® Technic-version av den ikoniska Ferrari 488 GTE.
 • Fullspäckad med autentiska funktioner och designdetaljer.
 • Designad speciellt för fans av endurance-racebilar och vuxna LEGO®-byggare.
 • Perfekt för vuxna som gillar koncentrationskrävande byggprojekt.
 • Modellen är 13 cm hög och 48 cm lång.
 • Inkluderar en instruktionsbok med exklusivt innehåll.
 • Utforska den underbara tekniska världen med LEGO® Technic-setet.
 • LEGO® Technic-set uppfyller strikta industristandarder för kvalitet.
 • LEGO® Technic-set testas för att säkerställa att de uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 1677
 • Rek.ålder: från 18 år
Mer information
Modell42125
EAN5702016913484
VarumärkeLEGO

Dämpning fram och bak

Spana in de autentiska detaljerna! Precis som på den riktiga bilen.

V8-motor med rörliga kolvar

Utforska de realistiska detaljerna.

Dörrarna kan öppnas

Se inredningsdetaljerna inuti bilen.

LEGO Technic Ferrari 488 GTE
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.