Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Technic 42124 Terrängbuggy

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 314:-
I lager
SKU
12202-47
   

Häftiga trick, spännande hopp och episka stunttrick – du kan göra allt med denna roliga LEGO® Technic Terrängbuggy. Med enorma dubbade däck och fjädring både fram och bak är denna fjärrstyrda bil gjord för action. Kolla in den öppningsbara motorhuven, antennen och retroklistermärkena. Använd sedan gratisappen CONTROL+ för att låsa upp utmaningar, ljudeffekter och mer när du kör och tävlar med din högpresterande fjärrstyrda buggy.

Res tillbaka till 1980-talet med denna LEGO® Technic Terrängbuggy (42124) – den är rolig för byggare från 10 år. Skapa modellen och väck den till liv med gratisappen CONTROL+. Buggyn är vinklad längst fram för att ge stabilitet vid hopp och stunttrick, precis som de klassiska fjärrstyrda leksaksbilarna. Med fjädring fram och bak (första gången för LEGO Technic) plus stora däck, öppningsbar motorhuv, antenn och retroklistermärken har denna bil massor av attityd. Skapa episka stunttrick med appen Ladda ner gratisappen CONTROL+ för att verkligen sätta denna terrängbuggy på prov. Använd appen för att köra framåt och bakåt, styra och utföra stunttrick. Med olika kontroller, ljudeffekter, utmaningar, prestationer och mer finns det så mycket att utforska. En givande byggupplevelse LEGO Technic seten har realistiska rörelser och mekanismer som introducerar LEGO byggare till teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.

 • Släpp lös timmar av skoj med byggsetet LEGO® Terrängbuggy (42124). Denna fjärrstyrda terrängbuggy är fullspäckad med funktioner inspirerade av 1980-talets fjärrstyrda leksaksbilar.
 • Fantastiska trick är lätta att utföra tack vare bilens fram- och bakfjädring, enorma däck och vinklade framsida.
 • Ladda ner gratisappen CONTROL+ för att lägga till en ny dimension till denna fjärrstyrda buggy. Använd appen för att styra bilen, göra stunttrick och låsa upp utmaningar, ljudeffekter och mer.
 • Denna terrängbuggy är perfekt som present till barn från 10 år. Vuxna som minns de klassiska fjärrstyrda leksaksbilarna från 1980-talet kommer också att älska detta set, vilket gör det till en rolig upplevelse som alla generationer kan njuta av tillsammans.
 • Kolla in retrofärgerna, kompletta med 1980-talsinspirerade klistermärkesdetaljer.
 • Den fjärrstyrda terrängbuggyn är 13 cm hög upp till taket, 19 cm hög inklusive antennen, 28 cm lång och 16 cm bred.
 • För att kunna uppleva alla funktioner i denna appstyrda leksak behöver du 6 LR6/AA-batterier (ingår inte).
 • LEGO® Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO® Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 374
 • Rek.ålder: från 10 år
Mer information
Modell42124
EAN5702016891010
VarumärkeLEGO

En retroklassiker

Inspirerad av de färgglada RC-bilarna från 80-talet.

Lek och lärande

Ett bra sätt att lära sig mer om teknik och ingeniörskonst.

Den första LEGO Technic

Fjädring både fram och bak för extra action.

Som en äkta bil!

Autentiska detaljer skapar en realistisk körupplevelse.

Ta kontroll!

Ladda hem Control+ appen och styr bilen.

Testa din körförmåga

Upptäck utmaningar och prestationer i appen.

LEGO Technic Of-RoadBuggy
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.