Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42123 McLaren Senna GTR™

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 450:-
I lager
SKU
12202-45
   

Ultimat hastighet. Suverän kraft. Häpnadsväckande snygg. McLaren Senna GTR™ är en sann ikon på racerbanan. Och nu kan du bygga din egen autentiska kopia med denna LEGO® Technic version av McLarens banbrytande superbil. Utforska alla realistiska funktioner och vackra designdetaljer och visa sedan upp bilen som kommer att dra beundrande blickar till sig från alla som går förbi.

Letar du efter den ultimata presenten till ett barn eller en tonåring som älskar leksakssuperbilar? LEGO® Technic McLaren Senna GTR™ (42123) är ett utmärkt val – och vuxna McLaren-fans kommer också att älska den! Denna samlarmodell är fullspäckad med autentiska funktioner inspirerade av den verkliga superbilen och kommer garanterat att höja pulsen hos alla racingfans.

Realistiska detaljer och kraftfulla funktioner

McLaren Senna GTR är en bil som ingen annan. Och denna grymma LEGO Technic leksaksversion är precis lika imponerande. Kolla in V8-motorn med rörliga kolvar, ikoniska dörrar som öppnas uppåt, plus autentiska dekorationer och färger, precis som på den riktiga bilen. Styr med ratten och visa sedan upp modellen på en plats där den garanterat kommer att dra uppmärksamhet till sig. Öppna upp teknikens värld LEGO Technic seten har realistiska rörelser och mekanismer som introducerar LEGO byggare till teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.

 • LEGO® Technic McLaren Senna GTR™ 42123 är en fantastisk byggmodell för alla som gillar superbilar och är fullspäckad med realistiska detaljer inspirerade av det ikoniska originalet.
 • Kolla in superbilens autentiska funktioner, som den detaljerade V8-motorn med rörliga kolvar och dörrar som öppnas ”uppåt och utåt” i samma omisskännliga stil som hos den verkliga McLaren.
 • Ha roligt när du styr McLaren-leksaksbilen med ratten högst upp.
 • Letar du efter de bästa presentidéerna till ett motorsportfan eller en superbilsentusiast? Detta set är ett utmärkt val för barn från 10 år som skulle älska att bygga och visa upp sin egen McLaren-racerbil.
 • Denna fantastiska superbilsmodell är snygg att visa upp och kommer att väcka fantasin hos alla barn och vuxna som gillar superbilar, motorsport och McLaren.
 • Modellen är 9 cm hög, 32 cm lång och 12 cm bred.
 • Denna samlarmodell av en McLaren-racerbil har iögonfallande dekorationer och färger, precis som den verkliga superbilen.
 • LEGO® Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO® Technic delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 830
 • Rek.ålder: från 10 år
Mer information
Modell42123
EAN5702016913330
VarumärkeLEGO

De ikoniska dörrarna

Modellen har naturligtvis de häftiga dörrarna likt den verkliga superbilen.

Hylla en äkta racerbil

Fans av superbilar kommer att älska att lära sig mer om McLaren.

V8-motor med rörliga kolvar

Kolla in de autentiska detaljerna!

LEGO Technic McLaren Senna GTR
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.