Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

LEGO Technic 42122 Jeep® Wrangler

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 496:-
Tillfälligt slut
SKU
12202-46

Redo för ett terrängäventyr med den episka Jeep® Wrangler? Denna kraftfulla SUV är gjord för alla underlag, så hela världen är din lekplats. Kolla in alla coola funktioner när du bygger din egen LEGO® Technic version av den robusta Jeep Wrangler. Med ett mäktigt fjädringssystem, stora däck och klassiskt galler med sju ribbor – denna fantastiska modell ser ut precis som det verkliga fordonet.

Alla fordonsgalna barn skulle att älska att äga denna högpresterande fyrhjulsdrivna bil. Du kan göra drömmen sann med LEGO® Technic Jeep® Wrangler (42122). Pojkar och flickor från 9 år kommer att ha roligt när de utforskar denna ikoniska terrängbil. Det finns en knapp för att manövrera styrningen fram, och den kraftfulla fjädringen gör att barn kan testa sina modeller på hinder i hemmet.

Fullspäckad med autentiska detaljer

Med öppningsbara dörrar och motorhuv, nedfällbara baksäten, ett fullstort reservdäck, vinsch och klassisk Jeep-design. Denna roliga modellbil tar barnen närmare den riktiga Jeep Wrangler Rubicon. Den iögonfallande färgskalan i gult och svart gör att denna modell är snygg att leka med och visa upp. En engagerande utmaning för unga LEGO byggare LEGO Technic världen erbjuder avancerade byggleksaker för unga LEGO fans som är redo för nästa roliga utmaning. Med realistiska mekanismer är dessa samlarleksaker perfekta för att introducera tekniska begrepp för barn.

 • Känner du ett barn som skulle älska att bygga sin egen terrängjeep? Denna LEGO® Technic Jeep® Wrangler (42122) är fullpackad med autentiska detaljer, vilket gör den till en perfekt leksak för barn som älskar roliga fordon.
 • Med styrning fram, kraftfull axelledad fjädring och en vinsch kan barn iscensätta en hel värld av terrängäventyr, inspirerade av den världsberömda Jeep® Wrangler.
 • Denna häftiga modell är komplett med autentiska Jeep® Wrangler detaljer, som de klassiska runda framlyktorna, galler med sju ribbor, fullstort reservdäck och nedfällbara baksäten.
 • Letar du efter de bästa leksakerna för barn som älskar leksaksbilar? Denna modell av Jeep® Wrangler Rubicon är perfekt som present till unga LEGO® fans som är redo för nästa utmaning.
 • Modellen Jeep® Wrangler Rubicon är 12 cm hög, 24 cm lång och 13 cm bred, vilket gör denna bil perfekt för lek och uppvisning.
 • Barn kommer att älska bilens iögonfallande färgskala i gult och svart och de prestigefyllda Jeep® Wrangler Rubicon detaljerna.
 • Med öppningsbara dörrar och motorhuv är det lätt att utforska leksaks-SUV:ens detaljerade insida.
 • LEGO® Technic universumet öppnar en värld full av teknik för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 665
 • Rek.ålder: från 9 år
Mer information
Modell42122
EAN5702016913316
VarumärkeLEGO

Redo för alla typer terräng

Utmana modellen att ta sig an hinder du hittar i ditt vardagsrum!

Precis som en riktig bil

Fullspäckad med autentiska detalljer!

Styrning

Bilen har styrning fram och axelfjädring bak.

Öppna motorhuven

Under huven hittar du en tuff motor!

Hyllar en off-road ikon

Barn kommer att älska att lära sig mer om den riktiga Jeep Wrangler.

Fungerande vinsch

Vinschen kan användas för räddningsinsatser precis som i verkligheten.

LEGO Technic Jeep Wrangler
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.