Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Technic 42119 Monster Jam® Max-D®

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 196:-
I lager
SKU
12202-44
   

Gör dig redo för seger i Monster Jam® arenan med detta episka LEGO® Technic Monster Jam Max-D® set. Testa gränserna för Max-D när du återskapar hastigheten och stunttricken med en av världens grymmaste monstertruckar. Kolla in den berömda vilda looken hos Max-D med nitar och elddetaljer. Pull back-action för snabb racing. När du är redo att testa något nytt kan du bygga om bilen till en cool fyrhjuling.

Inspirera barn som älskar Monster Jam® att bygga sin egen monstertruck med byggsetet LEGO® Technic Monster Jam Max-D® 42119. Med bilens pull back-action kan pojkar och flickor återskapa djärva stunttrick från Monster Jam arenan på nolltid. Denna 2-i-1-leksaksbil är fullpackad med kraftfulla funktioner, precis som i verkligheten. Kolla in de autentiska detaljerna och färgerna, nitarna och den flyttbara flaggan.

2-i-1 gör det dubbelt så roligt! Denna coola Monster Jam leksaksbil innehåller två byggutmaningar i en. Efter att ha byggt Max-D kan barn bygga om modellen till en fyrhjuling för ännu fler actionfyllda äventyr. Kolla in gratisappen LEGO Bygginstruktioner för att hitta Instructions PLUS. Denna interaktiva guide gör det enkelt att bygga med verktyg för att zooma och rotera. Inlärning genom lekLEGO Technic universumet erbjuder en fantastisk introduktion till ingenjörskonst och teknik för unga LEGO fans. Med detaljerade modeller inspirerade av verkliga fordon kan barn lära sig samtidigt som de leker.

 • Låt monstertruckfans återskapa sina favoritstunder från arenan med byggsetet LEGO® Technic Monster Jam® Max-D® (42119).
 • Två byggutmaningar! Denna coola Max-D® 2-i-1-monstertruck kan byggas om till en pull back-fyrhjuling, så att lekstunderna räcker ännu längre.
 • Med pull back-action är det lätt för barn att köra bilen och fyrhjulingen. Dra bara bakåt och släpp för att se fordonen köra iväg.
 • Letar du efter häftiga leksaker till barn som älskar monstertruckar? Denna byggbara modell är perfekt för flickor och pojkar från 7 år som älskar spännande fordon.
 • Med de ikoniska nitarna hos Max-D® och en robust metallfärgad yta med eldmönster är den precis som den riktiga bilen.
 • Monster Jam® leksaken är 10 cm hög, 25 cm lång (med flaggan) och 11 cm bred.
 • Instruktioner till Max-D® ingår, plus digitala Instructions PLUS som finns i gratisappen LEGO® Bygginstruktioner. Instruktioner till fyrhjulingen finns online.
 • LEGO® Technic universumet erbjuder avancerade byggmodeller för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 230
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell42119
EAN5702016890631
VarumärkeLEGO
Ålder12+

Autentiska detaljer

Med sina realistiska detaljer är denna bil skapad för action!

2-i-1

Monstertrucken kan byggas om till en cool quad

Enkelt att hitta instruktioner

Inklusive digitala instruktioner på båda fordonen man kan bygga.

Monstertruck-fart

Dra den bakåt och släpp taget för att se den susa iväg.

Precis som på riktigt

Monster Jam-fans kommer att älska de autentiska detaljerna!

Dra bakåt och kör

Även quaden kommer med denna funktion.

LEGO Technic Monster Jam Max-D
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.