Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42118 Monster Jam® Grave Digger®

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 204:-
I lager
SKU
12202-43
   

Letar du efter en rolig leksak eller present till pojkar och flickor som älskar Monster Jam® bilar? Pull back-bilen LEGO® Technic Monster Jam Grave Digger® 42118 är fullspäckad med funktioner som barn kommer att älska. Med autentiska detaljer som Grave Digger dekorationer med spöken och eld, plus enorma däck, en flyttbar flagga och röda framlyktor. Se Monster Jams spännande värld komma till liv när barn återskapar storslagna stunttrick med en av världens mest kända och ikoniska monstertruckar.

Grym 2-i-1-leksak - Dags för en ny utmaning? Goda nyheter! Denna Grave Digger modell kan byggas om till en terrängbuggy för ännu mer byggskoj. Kolla in gratisappen LEGO Bygginstruktioner för att hitta Instructions PLUS. Denna interaktiva guide innehåller verktyg för att zooma och rotera som hjälper barn att börja bygga.

Inspirera nästa generations ingenjörer - Med fordon som både ser ut och fungerar som i verkligheten ger LEGO Technic universumet en fantastisk introduktion till ingenjörskonst och teknik för unga LEGO fans.

 • 2-i-1-leksaken kan omvandlas till en terrängbuggy för nya konstruktionsutmaningar.
 • Använd pullback-funktionen för att skicka iväg bilarna med full hastighet.
 • En bra presentidé för monster truck fans från sju års ålder och uppåt.
 • Modellen är 11 cm lång och 24 cm lång (med flagga).
 • Full med autentiska funktioner, precis som de riktiga bilarna.
 • Inkluderar Instructions PLUS - en interaktiv guide som gör byggandet extra kul.
 • LEGO® Technic erbjuder spännande byggutmaningar för unga LEGO-fans.
 • LEGO®-komponenter uppfyller strikta industristandarder för kvalitet.
 • LEGO®-komponenter uppfyller strikta, globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal bitar: 212
 • Rek ålder: från 7 år

Mer information
Modell42118
EAN5702016890815
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.