Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

LEGO Technic 42116 Kompaktlastare

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 125:-
Tillfälligt slut
SKU
12202-41

Gör dig redo för en livlig dag på byggarbetsplatsen med denna LEGO® Technic Kompaktlastare. Med 4 robusta hjul är denna lastare redo för action. Höj och tippa skopan precis som på en riktig lastare. Öppna störtbågen för att hitta förarhytten med säte och instrumentbräda. Från landskap till vägarbete – denna maskin klarar allt. När du är redo för mer kan du bygga om den till en cool hotrod.

Om du letar efter en present till barn som älskar byggarbetsplatser kommer denna LEGO® Technic Kompaktlastare (42116) garanterat att bli populär. Pojkar och flickor från 7 år kommer att älska att bygga lastaren – och det är bara början! När den är färdigbyggd kan de skapa oändliga byggarbetsäventyr samtidigt som de testar fordonets realistiska funktioner. En skopa med 2 funktioner, förarhytt, instrumentbräda, störtbåge och fram- och bakljus ger barn allt de behöver för timmar av kreativa lekar. 2-i-1-modell När barnen är redo för en ny utmaning kan modellen byggas om till en hotrod. Det är lätt att komma igång eftersom denna coola leksak innehåller Instructions PLUS. Denna digitala guide finns tillgänglig i gratisappen LEGO Bygginstruktioner och innehåller verktyg för att zooma och rotera, plus ett spökläge som hjälper barn att bygga. Engagerande byggleksaker LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.

 • Ge barn som gillar byggnadsarbete en rolig överraskning med det coola byggsetet LEGO® Technic Kompaktlastare (42116). Med autentiska detaljer som en skopa att lyfta och skopa upp med.
 • Barn kommer att älska att bygga lastaren innan de kollar in alla funktioner, som den öppningsbara förarhytten, skopan som kan lyftas och lutas, instrumentbrädan och störtbågen. Sedan kan modellen byggas om till en hotrod.
 • Denna leksak har realistiska funktioner som barn kommer att återvända till om och om igen när de iscensätter olika äventyr på en byggarbetsplats, vägarbetsplats eller bondgård.
 • Om du letar efter en present till pojkar och flickor från 7 år är denna högkvalitativa modell ett utmärkt val.
  Kompaktlastaren är 9 cm hög, 14 cm lång och 6 cm bred.
 • Barn kan bygga om denna 2-i-1-modell till en hotrod för ännu mer skoj.
 • Instructions PLUS är en interaktiv guide som gör det extra roligt att bygga. Den finns tillgänglig i gratisappen LEGO® Bygginstruktioner och innehåller verktyg för att zooma och rotera för att hjälpa barn att bygga på egen hand.
 • LEGO® Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.
 • LEGO® Technic delar uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och säkra att sätta ihop varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 139
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell42116
EAN5702016889215
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.