Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Technic 42114 Volvo 6x6 ledad lastbil

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1955:-
I lager
SKU
07202-9
   

LEGO® Technic Volvo 6x6 ledad lastbil (42114) är en realistisk modellversion av Volvos största ledade lastbil och perfekt för barn som älskar byggfordon. Lastbilen drivs av 1 stor vinklad motor, 1 XL-motor och 1 L-motor med en Bluetooth-styrd smarthubb för realistisk funktionalitet.

Utforska appen för nya sätt att leka. Det finns massor av autentiska detaljer att upptäcka och barn kan ta kontroll över lastbilen med appen LEGO Technic CONTROL+. Använd de olika kontrollskärmarna för att köra framåt och bakåt, styra, byta växel och hastighet eller lasta av skopan. Barn får också en personlig instrumentpanel med autentiska cockpitkontroller. Utmaningar och utmärkelser hjälper barn att utveckla sina körfärdigheter och det finns inspirerande innehåll att upptäcka i appen.

Autentiska detaljer inspirerar till kreativ lek. LEGO Technic byggfordonsseten är perfekta för LEGO fans som är redo för en ny utmaning med fordon som ser ut och rör sig som sina original.

 • Barn kommer att älska att bygga sin egen modellversion av den klassiska ledade A60H-lastbilen från Volvo. Och med coola funktioner i appen LEGO® Technic CONTROL+ fortsätter det roliga långt efter att modellen har byggts ihop.
 • Med byggsetet LEGO® Technic Volvo 6x6 ledad lastbil (42114) kan barn lära sig hemligheterna bakom megastora byggmaskiner när de styr, tippar skopan och byter växel i appen.
 • Denna modell är fullspäckad med autentiska detaljer. Appen LEGO® Technic CONTROL+ låter barn ta kontroll när de utforskar de olika kontrollskärmarna, utmaningarna, utmärkelserna och det exklusiva innehållet i appen.
 • Letar du efter en cool fjärrstyrd leksakslastbil? Ta kreativa lekar till nästa nivå med detta häftiga appstyrda LEGO® Technic Volvo modellset, som är perfekt som födelsedagspresent till unga byggare från 11 år.
 • Denna Volvo lastbilsmodell är 20 cm hög, 60 cm lång och 20 cm bred, vilket gör den perfekt för rollekar med byggtema. Kombinera med andra bygglekset för ännu mer skoj.
 • Byggandet kan börja utan batterier, men för att njuta av kraften och de coola tekniska funktionerna hos denna appstyrda leksak behöver du 6 AA-batterier på 1,5 V.
 • Innehåller tryckta instruktioner så att de kreativa lekarna kan börja direkt med detta grymma byggset för barn.
 • LEGO® Technic byggset är perfekta för barn som älskar att bygga och är redo för en ny utmaning. I LEGO Technic universumet ingår en rad roliga, byggbara leksaker som uppskattas av både barn och vuxna.
 • Varje LEGO® Technic set uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att varje fordon kan sättas ihop lika lätt varje gång.
 • LEGO® Technic byggseten testas grundligt för att säkerställa att varje set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 2193.
 • Rek.ålder: från 11 år.
Mer information
Modell42114
EAN5702016617528
VarumärkeLEGO
Ålder11, 12, 13+

Outlet

Bästsäljare

Autentiska detaljer

Spana in V6-motorn! Precis som den riktiga dumpern.

Låt barnen ta kontroll

CONTROL+ appen gör det enkelt att styra leksaken.

Automatväxlad

Den första LEGO Technic-bilen med automatisk växellåda.

Många sätt att leka på

Ändra skärmen för att styra bilen på flera sätt.

Personligt dashbord

Autentiskt dashbord och kontroller.

Utveckla dina körförmåga

Få spännande utmaningar och utveckla dig själv.

LEGO Technic 6x6 Volvo Articulated Haule
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.