Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42111 Dom's Dodge Charger

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 017:-
I lager
SKU
04202-38
   

När du vill uppleva ultimat hastighet måste det vara i Fast & Furious Dodge Charger, som körs av den orädda föraren Dominic Toretto. Kolla in V8-motorn, de rörliga kolvarna och styrsystemet, plus två nitroflaskor för extra kraft. Om det blir för varmt finns det en brandsläckare i cockpit. Återskapa Doms actionfyllda stunttrick och visa sedan upp bilen i den berömda stegringspositionen.

Ge alla som gillar Fast & Furious den ultimata upplevelsen med byggsetet LEGO® Technic Dom’s Dodge Charger (42111) för barn och vuxna. Modellen är baserad på den ikoniska Dodge Charger R/T från 1970-talet och har massor av autentiska detaljer. Den öppningsbara motorhuven avslöjar en modellversion av den klassiska V8-motorn. Andra coola funktioner som ingår är rörliga kolvar, länkarmsfjädring, styrsystem och luftfläkt. Det finns till och med nitroflaskor i bagageutrymmet för att ge liv åt Doms vågade höghastighetsrace. Precis som i verkligheten! Barn från 10 år kommer att älska att bygga sin egen kopia av Dominic Torettos berömda bil. När Dodge Charger är byggd blir det ännu roligare när fans kan återskapa klassiska scener från filmen The Fast and The Furious för att ge liv åt den adrenalinfyllda racingvärlden. Grym byggleksak för kreativa lekar LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning.

 • Inspirera fans att återskapa sina favoritscener från filmerna Fast & Furious med denna fantastiska LEGO® Technic Dom’s Dodge Charger (42111) – en häftig modellkopia av den klassiska muskelbilen. 
 • Med 1 077 delar erbjuder detta coola byggset en rolig utmaning för barn och fans som älskar leksaksmodellbilar. Den troget återgivna kopian är inspirerad av originalbilen Dodge Charger R/T från 1970-talet och har massor av realistiska detaljer.
 • Autentiska funktioner låter fans återskapa spänningen i att köra en riktig bil, med rörliga kolvar, fjädring, styrsystem och luftfläkt. Efter lekstunden kan barn visa upp modellen i den berömda stegringspositionen.
 • Letar du efter en cool julklapp till barn från 10 år eller vuxna som älskar bilar? Det här är ett utmärkt val. Fans kan bygga modellversionen av Doms bil och sedan utforska de coola funktionerna när de återskapar scener från Fast & Furious.
 • Denna modellbil är 39 cm lång, 16 cm bred och 11 cm hög – precis lagom stor för att återskapa actionfyllda äventyr. Ställ den i stegringsposition för att skapa en iögonfallande uppvisningsmodell.
 • Innehåller tryckta instruktioner som gör det lätt för unga byggare att komma igång.
 • Introducera barn till en värld full av byggskoj med LEGO® Technic seten. Med grymma fordon och coola funktioner fortsätter det roliga långt efter att modellen har byggts ihop.
 • LEGO® Technic seten uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att dessa byggset för barn är lika lätta att sätta ihop varje gång.
 • LEGO® Technic byggseten testas grundligt för att säkerställa att varje set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar : 1077
 • Rek.ålder: från 10 år
Mer information
Modell42111
EAN5702016617498
VarumärkeLEGO

Visa upp bilen på ett coolt sätt

Använd det ikoniska hjulstativet för att visa bilen.

Ge modellen liv

De realistiska detaljerna inkluderar en V8-motor med arbetande kolvar.

Perfekt för Fast & Furious fans

Massor av autentiska detaljer som på den riktiga bilen.

LEGO Dom’s Dodge Charger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.