Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender

Alltid billigt!

 • Prismatch
 • Fri frakt över 1000:-
Vårt lågpris: 1 562,- kr
På lager
SKU
09192-79
   

Upplev världsledande fordonsdesign med denna autentiska 42110 LEGO® Technic Land Rover Defender visningsmodell. Denna imponerande LEGO kopia är utvecklad i samarbete med Land Rover och fångar fordonets enastående finess med sina rena, moderna linjer och skulpterade ytor. Modellen har också originalfälgar och däck med bra grepp, plus en mängd realistiska funktioner och detaljer. Öppningsbara dörrar ger tillgång till en detaljerad hytt med fungerande ratt, detaljerad instrumentbräda och ett växelsystem med 2 spakar som är en nyhet för oktober 2019, med en växelväljare för smidig växling mellan höga och låga växlar – den mest sofistikerade LEGO Technic växellådan hittills!

Interiören har också framfällbara baksäten som ger visuell tillgång till den bakre växellådan med 4 växlar. Och detaljerna tar inte slut där. Denna fantastiska kopia har också en inbyggd 6-cylindrig motor med rörliga kolvar under motorhuven, fungerande fyrhjulsdrift med 3 differentialväxlar, individuell fjädring på båda axlarna och en fungerande vinsch! Du kan till och med öppna bakluckan genom att vrida på det bakmonterade reservdäcket. Modellen fulländas med ett avtagbart takräcke med förvaringslåda, sidoväska, stege och antislirmattor – denna imponerande tolkning av det toppmoderna terrängfordonet har utformats för att ge en fördjupande och givande byggupplevelse. Den perfekta presenten till alla som älskar Land Rover och klassiska samlarbilar.

 • Med autentiskt designad kaross med Land Rover-emblem, originalfälgar och däck med bra grepp, avtagbart takräcke med förvaringslåda, sidoväska, stege och antislirmattor, öppningsbara dörrar, motorhuv och baklucka, plus en detaljerad hytt.
 • Funktioner: bakre växellåda med 4 växlar, fyrhjulsdrift med 3 differentialväxlar, individuell fjädring på båda axlarna, detaljerad 6-cylindrig motor och en fungerande vinsch.
 • Hytten har en detaljerad instrumentbräda, fungerande ratt och framfällbara baksäten som avslöjar den bakre växellådan med 4 växlar.
 • Førerhuset har et detaljert dashbord, fungerende ratt og bakseter som kan vippes forover for tilgang til bilens firetrinns, sekvensielle girkasse.
 • Nytt för oktober 2019 är växelsystemet med 2 spakar och en växelväljare för smidig växling mellan höga och låga växlar – den mest sofistikerade LEGO® Technic växellådan hittills!
 • Kolla in färgskalan i olivgrönt, grått och svart.
 • Lyft motorhuven för att se den detaljerade 6-cylindriga motorn med rörliga kolvar.
 • Öppna dörrarna för att komma åt den detaljerade hytten. Vrid på det bakmonterade reservdäcket för att öppna bakluckan.
 • Innehåller en samling av autentiska klistermärken.
 • Det här LEGO® Technic setet har utformats för att ge en givande och fördjupande byggupplevelse.
 • Setet innehåller över 2 500 delar.

Detaljer:

 • Land Rover Defender är 22 cm hög, 42 cm lång och 20 cm bred.
 • Antal delar: 2573
 • Rek.ålder: från 11 år
Mer information
Model42110
EAN5702016604115
VarumärkeLEGO
Ålder11, 12, 13+

LEGO januarnyheter

LEGO januarnyheter

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender

Et imponerende utstillingsobjekt

Utviklet og perfeksjonert i samarbeid med Land Rover.

Utforsk innovativt prosjektering

Opplev et verdensledende kjøretøysdesign.

Autentiske funksjoner

Dører som kan åpner, avtakbart takfeste med oppbevaringsboks m.m.

Omfattende detaljert interiør

Styr med rattet og bruk det sofistikerte girsystemet.

Fantastiske motordetaljer

In-line 6 sylindret motor med bevegelige stempler.

Akkurat som den ekte bilen

Dette settet er den perfekte gaven til en Land Rover entusiast, eller modellbil-fan.

LEGO Technic Land Rover Defender
LEGO Technic Land Rover Defender Build
Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.