Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42108 Mobilkran

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 385:-
I lager
SKU
12192-92
   

Ett actionfyllt set för alla som älskar leksakskranar. Alla som älskar att upptäcka hur megastora maskiner fungerar kommer att ha massor av skoj med denna LEGO® Technic 42108 Mobilkran. Det är ett utmanande bygge, perfekt för LEGO Technic fans som letar efter en modell som är full med funktioner. En funktionsspäckad leksakskran för skoj på byggarbetsplatsen. Med sin klassiska design i svart och gult ser denna modell precis ut som i verkligheten. Och med ett mäktigt utbud av realistiska funktioner fungerar den som en riktig kran också.   

Börja med att styra och köra fordonet till rätt plats. Använd sedan stödbenen för att låsa fast kranen. Höj bommen och förläng teleskoparmen från hytten – och se hur högt den når! Använd sedan vinschen för att lyfta betongpelaren – perfekt för rollekar, eller för att bara testa vad denna megakran klarar av. En uppslukande och givande byggarbetsplatsleksak Detta är ett utmanande och avancerat bygge från LEGO Technic universumet som får teknikens värld att komma till liv.

 • Se hur en riktig kran fungerar med detta actionfyllda LEGO® set för byggfans. Styr lastbilen, fäll ut stödbenen, höj bommen och lyft betongpelaren.
 • Det finns mycket att lära sig om teknik och rörelse med denna coola byggleksak. 8-hjulsstyrning, 4 individuellt kontrollerade stödben, 2 hytter och en superhög teleskoparm som tillsammans bildar en häftig kran!
 • Ha roligt när du bygger denna utmanande modell. Utforska sedan vad alla funktionerna kan göra. Använd pelaren för att få kranen att arbeta innan du flyttar lastbilen till nästa jobb.
 • Kranfantaster från 10 år kommer att älska detta fantastiska LEGO® Technic (42108) set. Det är ett bra val om du letar efter de bästa presenterna till någon som älskar LEGO® Technic och är redo för en ny byggutmaning.
 • Det du kommer att lägga märke till med denna LEGO® kran är dess storlek. Med en kranarm på 78 cm är den verkligen hög! Dess imponerande storlek (48 cm lång och 11 cm bred) gör att denna modell är perfekt att visa upp.
 • Inga batterier behövs till denna kranleksak. Du behöver bara nyfikenhet och en vilja att bygga för att komma igång!
 • Ivrig att få börja bygga? Sätt igång! Med lätta instruktioner i lådan kan det roliga börja direkt.
 • Öppna en helt ny värld av byggskoj för både unga och gamla LEGO fans med LEGO® Technic. Med coola fordon och grymma funktioner fortsätter det roliga långt efter att modellen har byggts ihop.
 • Byggleksaker måste vara tuffa. Så det är bra att veta att LEGO® Technic seten uppfyller branschens högsta kvalitetskontroller. Det innebär att byggseten kan sättas ihop lika lätt varje gång.
 • LEGO® Technic delar testas till max för att skapa byggset som uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Fantastiska nyheter om du letar efter de bästa presenterna till en LEGO älskare.

Detaljer:

 • Mått: L48 x B11 cm. Kranarmen är 78 cm lång
 • Antal delar: 1292
 • Rek.ålder: från 10 år
Mer information
Modell42108
EAN5702016677430
VarumärkeLEGO

Utmanande att bygga 

Ha kul när du bygger ihop denna episka kran!

Se hur kranar verkligen fungerar

Utforska de realistiska funktionerna!

Fantastiska detaljer

Se realistiska färgkombinationerna och alla kranfunktioner.

8 hjulsstyring

Det är lätt att styra och flytta på tack vare de åtta hjulen.

Nå nya höjder

Förläng och vrid kranarmen för att transportera pelaren.

Lås kranen på plats

Använd de fyra benen för att säkerställa att kranen står stadigt.

LEGO Technic Mobile Crane
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.