Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 507:-
I lager
SKU
04202-113
   

Motorns muller. Accelerationens spänning. Den mjuka lutningen när du svänger. Om du någonsin har föreställt dig att köra en egen Ducati kommer du att älska att bygga denna LEGO® Technic Ducati Panigale V4 R. Upptäck hur växellådan aktiverar V4-cylindermotorn. Se hur Ducati fixar en smidig åktur med fjädring både bak och fram. Utforska sedan de olika körteknikerna med 2-växlad action.

Stil, elegans, prestanda. Denna LEGO® Technic 42107 Ducati Panigale V4 R fångar originalets känsla och design. Det är den första modellmotorcykeln i LEGO Technic historien som har en växellåda för att utforska olika hastigheter och tekniker. Andra fantastiska funktioner som ingår är till exempel styrning, fjädring både fram och bak för realistiska rörelser och skivbromsar fram och bak. Fantastiska detaljer som fångar Ducatis anda Alla som älskar Ducati kommer att gilla alla detaljer på denna fantastiska modellmotorcykel. Stödet, avgasröret, vindrutan och instrumentbrädan är några av de små detaljer som gör att denna modelleksak verkligen återspeglar den fullstora versionen. Och den klassiska röda färgskalan kommer givetvis att uppskattas av alla som älskar Ducati. Bygg och lär med LEGO Technic modelleksaker Som en del av LEGO Technic världen är detta motorcykelset en uppslukande och givande byggupplevelse. Med sina realistiska funktioner introducerar den byggare till teknikens värld där de kan upptäcka hur växelmekanismer fungerar.

 • En kopia av den berömda Ducati Panigale V4 R att bygga, utforska och visa upp. LEGO® Technic fans och motorcykelentusiaster kommer att älska denna coola byggutmaning.
 • Bygg en egen Ducati Panigale V4 R för att få en unik inblick i hur funktionerna och detaljerna på denna motorcykel fungerar. Innehåller också en 2-växlad växellåda – för första gången på en LEGO® Technic motorcykel.
 • Återskapa spänningen i att äga en Ducati Panigale V4 R, med fjädring fram och bak för realistiska rörelser. Den klassiska röda färgskalan får motorcykeln att komma till liv, i sann italiensk stil.
 • Letar du efter de bästa presenterna till någon som älskar motorcyklar? Det här är ett utmärkt val. Det är också en superutmaning för LEGO® Technic fans från 10 år som kommer att älska att se hur motorcykeln fungerar.
 • Denna iögonfallande modell (42107) är snygg att visa upp. Dess dimensioner har utformats för att ge en sann återspegling av den verkliga modellen. Motorcykeln är 32 cm lång, 16 cm hög och 8 cm bred.
 • Inga batterier behövs till den här Ducati leksaksmotorcykeln. Passion, fantasi och en vilja att skapa något nytt är allt du behöver.
 • Det är enkelt att komma igång med detta fantastiska LEGO® set. Bara öppna lådan och använd de enkla instruktionerna för att bygga din egen Ducati och köra iväg direkt.
 • LEGO® Technic teknikleksaker är utformade för att ge en uppslukande och givande byggupplevelse, med realistiska rörelser och mekanismer som hjälper barn och vuxna att utforska teknikens värld.
 • Kvalitet är viktigt. Så det är bra att veta att LEGO® byggseten uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de kan sättas ihop lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® Technic plastmodellerna genomgår alla steg. Var och en testas grundligt för att säkerställa att varje byggleksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 371
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell42107
EAN5702016616460
VarumärkeLEGO
Ålder10+

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.