Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Technic 42106 Stuntuppvisningsbil och motorcykel

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 461:-
I lager
SKU
12192-93
   

En actionspäckad byggutmaning med motorcykel, leksakspickup och släp. Och för extra djärva äventyr – en eldring! Med en pull back-kontroll som är lätt att använda kan motorcykelälskare skapa heroiska stunttrick när de skickar motorcykeln mot flammorna. Lastbilen har fungerande styrning, öppningsbara dörrar och coola klistermärken för att väcka barns fantasi. Motorcykeln har robusta däck och ännu fler klistermärkesdetaljer. 2-i-1-modell för häftiga arenaäventyr. Detta byggset är fullspäckat med spännande funktioner som håller byggare och motorcykelälskare underhållna. Det löstagbara släpet kan förvandlas till en leksaksramp där motorcykeln kan sväva upp i luften.

Efter att ha visat upp coola stunttrick kan du transportera motorcykeln på släpet och göra dig redo för nästa hårresande evenemang. För en ny utmaning kan du bygga om till en modell med en arenalastbil. Lär dig nya färdigheter med LEGO® Technic byggleksaker LEGO® byggare kan upptäcka grunderna i kraft och rörelse med setet LEGO Technic (42106) Stuntuppvisningsbil & motorcykel. Perfekt för LEGO fans eller någon som letar efter en cool byggutmaning.

 • Detta superbyggset innehåller motorcykel, lastbil, släp och eldring för rolig stuntaction. Med pull back-action kommer barn att älska att tävla mot vänner för att utföra det ultimata hoppet genom flammorna.
 • Släpet kan enkelt förvandlas till en ramp för att få motorcykeln att sväva mot eldringen. Efter alla häpnadsväckande stunttrick är lastbilen redo att transportera motorcykeln till nästa evenemang.
 • Barn från 8 år kommer att älska denna byggutmaning och att skapa alla delar i detta superroliga set. När det väl är färdigbyggt kan de återskapa spänningen från en häftig motorcykelshow och sedan bygga om till en modell med en arenalastbil.
 • Detta actionspäckade byggset (42106) är perfekt som LEGO® present till barn från 8 år. Det är också ett utmärkt val om du letar efter de bästa presenterna till barn som älskar leksaksbilar, stuntbilar och actionleksaker.
 • När alla delar kombineras är det ett imponerande set som är lagom stort för rollekar. Med eldringen är setet 18 cm brett och 28 cm högt.
 • Inga batterier behövs så att lekarna kan börja direkt och all action tar aldrig slut.
 • Öppna lådan och börja bygga. Enkla, fullständiga instruktioner ingår i lådan, så att all action kan börja direkt. Du hittar instruktionerna till arenalastbilen online.
 • LEGO® Technic byggset öppnar upp till teknikens värld för alla som älskar att upptäcka hur saker fungerar. Dessa unika leksaker har grymma funktioner som får det roliga att fortsätta långt efter att modelleksaken är färdigbyggd.
 • Roliga leksaker är kvalitetsleksaker. Så det är bra att veta att LEGO® byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna och kvalitetstesterna. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop lika lätt varje gång.
 • LEGO Koncernen tar säkerhet på allvar och testar grundligt alla Technic delar för att säkerställa att varje modellset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått eldring: B18 x H28 cm 
 • Antal delar: 610
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell42106
EAN5702016688214
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.