Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Technic 42104 Racerlastbil

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 217:-
I lager
SKU
12192-95
   

En fantastisk modellastbil för barn som älskar actionleksaker. Din lilla racerförare kommer att älska att bygga denna LEGO® Technic (42104) Racerlastbil. Och det är bara början! När den är färdigbyggd kan du dra tillbaka den och se hur lastbilen susar mot mållinjen för att återskapa tävlingsdagens spänning. Häftig leksakslastbil för raceräventyr Denna modellastbil kommer garanterat att fånga fantasin hos unga bilälskare. Stort avgasrör och gigantisk spoiler, plus öppningsbara dörrar och en motorhuv som erbjuder massor av rolleksmöjligheter för barn. Men det är inte allt!

Med detta 2-i-1-modellset kan barn bygga om lastbilen till en cool racerbil för att få ännu fler möjligheter att utveckla nya byggkunskaper. Teknikleksaker som väcker barns fantasi LEGO Technic är perfekt för byggfans som vill ha ett utmanande bygge med modeller som är fullspäckade med realistiska funktioner. Varje set levereras med tryckta instruktioner, men detta set innehåller också digitala Instructions PLUS. De finns tillgängliga i den kostnadsfria LEGO Life appen och har visningsverktyg för att zooma och rotera, vilket får byggare att uppleva att de åstadkommer något.

 • Återskapa all spänning från tävlingsbanan med denna actionspäckade pull back-racerlastbil. Perfekt för barn som älskar racerleksaker, och den kan byggas om till en 2-i-1-racerbil för en ny byggutmaning.
 • Unga LEGO® byggare kommer att älska att utveckla sin problemlösningsförmåga när de skapar denna LEGO® Technic (42104) lastbil. Bygg, tävla och bygg sedan om 2-i-1-modellen för ännu mer skoj.
 • Det är lätt att skapa snabba tävlingar med lastbilens pull back-action. Racerlastbilen har stort avgasrör, gigantisk spoiler och en häpnadsväckande färgskala som kommer att glädja alla bilälskare.
 • Letar du efter de bästa presenterna till ett lastbilsälskande barn från 7 år? Tja, om de älskar att bygga och är redo för en ny utmaning är detta ett utmärkt val.
 • Racerlastbilen är 17 cm lång, 8 cm hög och 9 cm bred när den är färdigbyggd, vilket gör den perfekt stor för racerlekar.
 • Den här racerlastbilen drivs av en smart pull back-motor och behöver inga batterier, så att all action kan börja direkt!
 • Innehåller tryckta instruktioner som gör det lätt för unga byggare att komma igång. Denna LEGO Technic lastbil har också digitala Instructions PLUS, tillgängliga i den kostnadsfria LEGO Life appen för smartphones och surfplattor.
 • Introducera barn till en värld full av byggskoj med LEGO® Technic seten. Med grym fordonsdesign och coola funktioner fortsätter det roliga långt efter att modellen har byggts ihop med dessa unika leksaker.
 • LEGO® byggset uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att dessa roliga leksaker kan sättas ihop lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® Technic byggset testas grundligt för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: L17 x H8 x B9 cm
 • Antal delar: 227
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell42104
EAN5702016650297
VarumärkeLEGO
Ålder7+
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.