Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42103 Dragster

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 265:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
12192-94
   

Ge små racerförare en cool utmaning med denna LEGO® Technic (42103) Dragster. De kommer att älska att lära sig att bygga sin egen dragster. När den är färdig fortsätter det roliga. Ställ upp det lilla trafikljuset och dra sedan leksaksbilen bakåt innan du släpper den för att få den att köra iväg. Actionfyllda LEGO presenter Barn kommer att älska bilens starka färger. Se lågorna skjuta ut från avgasrören, precis som på en riktig dragster!

Och med detta 2-i-1-set kan barn utveckla problemlösningsförmåga och bygga om dragstern till en cool pull back-hotrod. Vilken är favoriten? Den stegrande dragstern eller den supercoola hotroden? Lär och lek med denna coola teknikleksak LEGO Technic universumet erbjuder avancerade byggleksaker för unga LEGO fans som är redo för nästa byggutmaning. Tryckta instruktioner medföljer. Eller kolla in digitala Instructions PLUS via den kostnadsfria LEGO Life appen för att upptäcka ett nytt roligt sätt att bygga modellbilen. Med verktyg för att zooma och rotera kan denna coola app hjälpa barn att bygga självständigt.

 • Det är alltid tävlingsdag med denna 2-i-1-dragster som kan byggas om till en cool hotrod. Denna pull back-leksaksbil är enkel för barn att sätta fart på – kolla vad snabbt den kör!
 • Barn kan lära sig hur en dragster fungerar. Lås sedan fast bakhjulsstödet för att utföra häftiga stegringar – eller stanna på marken för att försöka slå hastighetsrekord. Använd trafikljuset för att sätta igång lekarna.
 • Dra tillbaka och släpp. Det är verkligen så enkelt! Även unga racerförare kommer att kunna återskapa tävlingsdagens spänning. Redo för en ny utmaning? Barn kan bygga om sin dragster till en LEGO® pull back-hotrod.
 • Letar du efter roliga leksaker för barn från 7 år? Detta LEGO® Technic (42103) set är perfekt som present till LEGO® fans, racerbilsälskare eller alla som gillar en byggutmaning.
 • Denna LEGO® dragster är 32 cm lång, 12 cm hög och 10 cm bred när den är färdigbyggd – perfekt storlek för rollekar med racingtema.
 • Detta fartfyllda set behöver faktiskt inga batterier. Allt drivs genom pull back-motorn, så att lekarna kan börja direkt.
 • Varje LEGO® set levereras med tryckta instruktioner. Och detta set innehåller också digitala Instructions PLUS, tillgängliga via den kostnadsfria LEGO® Life appen för smartphones och surfplattor.
 • LEGO® Technic seten har realistiska rörelser och mekanismer som introducerar unga LEGO byggare till teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.
 • LEGO® Technic plastmodellerna är utformade för att uppfylla de högsta branschstandarderna, är hållbara och kan sättas ihop lika lätt varje gång.
 • LEGO® Technic delar testas grundligt för att säkerställa att alla byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: L32 x H12 x B10 cm
 • Antal delar: 225
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell42103
EAN5702016667967
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.