Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42102 Mini CLAAS XERION

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 146:-
I lager
SKU
12192-97
   

Barn som gillar jordbruksleksaker kommer att älska traktorsetet LEGO® Technic (42102) Mini CLAAS XERION. Traktorn har utvecklats i samarbete med den världsberömda traktortillverkaren CLAAS och har ikonisk färgskala i grönt, rött och grått, precis som den riktiga CLAAS XERION traktorn. Denna coola traktormodell har många funktioner också, vilket ger barn ännu fler lekmöjligheter. Den lilla leksakstraktorn med stora funktioner Med fungerande styrning och en jordfräs som drivs av hjulen. Barn kommer att älska att lyfta och sänka jordfräsen, precis som i verkligheten.

Dags att skörda? Inga problem! Med sin 2-i-1-design kan denna modell byggas om till en skördemaskin, så att det roliga kan fortsätta. Lek och lär med LEGO Technic byggleksaker Känner du en byggälskare som är redo för en ny utmaning? LEGO Technic seten är det utmärkta valet. Detta LEGO traktorset innehåller tryckta instruktioner och Instructions PLUS, som gör det extra roligt att bygga. De finns tillgängliga i LEGO Life appen för smartphones och surfplattor och har visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper barn att bygga LEGO klossversionerna på egen hand.

 • Bygg, lek och bygg om. Det finns massor för barn att upptäcka med denna LEGO® Technic Mini CLAAS XERION (42102) traktor. En superpresent till pojkar och flickor som älskar jordbruksleksaker. Bygg om till en skördemaskin för extra skoj.
 • Fungerande styrning och en jordfräs som drivs av hjulen ger barn en fantastisk introduktion till teknik och låter dem skapa sina egna små traktoräventyr.
 • Barn kan bygga Mini CLAAS XERION traktorn för att ta hand om alla jobb på gården och sedan bygga om modellen till en cool skördemaskin, så att lekarna räcker ännu längre.
 • Denna klassiska Mini CLAAS XERION traktor är designad för traktorälskare och byggfans, vilket gör den till en omtänksam present om du letar efter de bästa gåvorna till pojkar och flickor från 7 år.
 • Denna lilla traktorleksak är 14 cm lång, 7 cm hög och 8 cm bred – den perfekta storleken för rolleksäventyr. Och den är supersnygg att visa upp med andra jordbruksleksaker.
 • Är barnen ivriga att börja bygga sin minitraktor? Goda nyheter! Denna leksakstraktor behöver inga batterier, så att lekarna kan börja direkt.
 • Du hittar instruktioner till denna leksakstraktor i lådan, med instruktioner till skördemaskinen online. Eller ladda ner digitala Instructions PLUS från LEGO Life appen för att få byggprocessen att komma till liv.
 • Öppna upp en helt ny värld full av byggskoj för unga LEGO® fans med LEGO Technic. Med realistiska fordon och grymma funktioner fortsätter det roliga långt efter att modellen har byggts ihop.
 • LEGO® Technic plastmodellerna uppfyller de högsta branschstandarderna. Detta säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop lika lätt varje gång.
 • LEGO® Technic plastmodellerna testas grundligt för att säkerställa att alla unika leksaker uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: L14 x H7 x B8 cm
 • Antal delar: 130
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell42102
EAN5702016627053
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.