Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 grävmaskin

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 5 928:-
I lager
SKU
09192-80
   

Gör dig redo för en kolossal LEGO® bygg- och lekupplevelse med LEGO Technic Liebherr R 9800 grävmaskin med 4 108 delar. Denna kopia, som är utvecklad i samarbete med Liebherr, styrs via den intuitiva LEGO TECHNIC CONTROL+ appen och drivs av 2 avancerade smarthubbar med 7 motorer. Den sofistikerade appteknologin möjliggör exakta rörelser och fantastiska funktioner, samtidigt som den erbjuder oändliga autentiska digitala spelkombinationer via 4 olika kontrollskärmar med cool grafik

Multifunktionskontrollen gör det möjligt att köra maskinen i alla riktningar, rotera hytten, fälla ut och höja kranarmen, öppna och luta skopan, spela upp realistiska ljudeffekter och få direkt feedback om till exempel kranarmens position, strömförbrukning och körsträcka. Med touchskärmen kan dragmönster användas för att kontrollera kranarmen och skopan, medan den specialprogrammerade rörelseskärmen gör det möjligt att välja förinställda kommandon eller spela in modellens manövrer för att skapa komplexa rörelsesekvenser.

På skärmen för utmaningar och prestationer kan användare slutföra utmaningar för att låsa upp belöningsmärken. Den appstyrda LEGO® Technic Liebherr R 9800 grävmaskinen styrs via en smart enhet med 4 alternativa kontrollskärmar. Gå till LEGO.com/devicecheck för en fullständig lista över kompatibla enheter.

 • Multifunktionell kontroll: Kör framåt, bakåt, styr, rotera hytten, fäll ut, höj och sänk kranarmen, öppna och luta skopan och få feedback om till exempel kranarmens och hyttens position, strömförbrukning och körsträcka.
 • Kontroll med ett tryck: Välj ett dragmönster på skärmen och se grävmaskinen svara på ditt kommando.
 • Specialprogrammerade rörelser: Använd förinställda kommandon eller spela in modellens manövrer för att skapa komplexa sekvenser av rörelser.
 • Utmaningar och prestationer: Slutför utmaningar för att låsa upp belöningsmärken. Kopian av en Liebherr R 9800 grävmaskin kommer med massor av verklighetstrogna funktioner och detaljer, och en autentisk färgskala med coola klistermärkesdetaljer.
 • Innehåller 3 XL-motorer, 4 L-motorer och 2 Bluetooth-styrda smarthubbar. Smarthubben kan anslutas via Bluetooth Low Energy (BLE) och har aktiveringsknapp, 6 axelsensorer (3 gyrosensorer och 3 accelerometersensorer) och 4 anslutningsportar.
 • Appen möjliggör anslutning av flera hubbar för exakta och verklighetstrogna rörelser. Ladda ner appen från App Store eller Google Play. Fråga dina föräldrar om lov innan du använder internet.
 • Denna grävmaskinsleksak kräver batterier (ingår inte). Se förpackningen för information om typ och antal.
 • Denna LEGO® Technic byggleksak introducerar LEGO byggare till ingenjörskonstens avancerade delar.
 • Inte kompatibel med Power Functions-systemet.

Detaljer:

 • Liebherr R 9800 grävmaskinen är 39 cm hög, 65 cm lång och 27 cm bred.
 • Batteribehov: 6 x AA (ingår ej)
 • Antal delar: 4108
 • Rek.ålder: från 12 år
Mer information
Modell42100
EAN5702016369915
VarumärkeLEGO

Utforska innovativ teknik

Utvecklat i samarbete med Liebherr med över 4000 delar!

Noggranna detaljer

Inklusive åtkomst, cockpit, expanderbar stege och mer.

Drivs av avancerad teknik

3 XL-motorer och 4 L-motorer för realistiska funktioner.

Avancerade smart-hubs

Inklusive 2 hubs så att du kan styra den via en smart enhet.

Precisa kontroller

Styrs via gratisappen LEGO TECHNIC CONTROL+.

Multifunktionskontroll

Utför komplexa manövrer lätt som en plätt.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.