Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42098 Biltransport

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 2 508:-
I lager
SKU
07192-21
   

Introducera unga LEGO® byggare till ingenjörskonstens grunder med denna mycket detaljerade LEGO Technic 42098 Biltransport.

Denna autentiska kopia har massor av realistiska detaljer och funktioner för timmar av lek och utforskning. Du kan höja och sänka bildäcken och rampen baktill för att sömlöst navigera mellan de övre och nedre nivåerna, låsa fast fordonen för säker transport och luta förarhytten för att komma åt den detaljerade V6-motorn med rörliga kolvar.

Detta byggset med 2 493 delar innehåller också en blå bil med fungerande styrning och V8-motor med kolvar, i samma skala som 42093 Chevrolet Corvette ZR1 (säljs separat). Med en klassisk färgskala i rött, grått och svart och klistermärken för ytterligare detaljer.

Bygg om denna 2-i-1-biltransport för att skapa en LEGO Technic lastbil och uppvisningsbil.

Biltransporten har justerbara däck och bakre ramp för på- och avlastning, lås för att fästa fordonen under transport och fällbar förarhytt som ger tillgång till en detaljerad V6-motor med rörliga kolvar.

Denna biltransport är kompatibel i skala med LEGO® Technic™ 42093 Chevrolet Corvette ZR1 för ännu fler lekmöjligheter.

Detaljer:

  • Mått:
    • Biltransporten är H22 x L86 x B13 cm
    • Den blå bilen  är H8 x L27 x B2 cm
    • LEGO Technic lastbilen och uppvisningsbilen är H14 x L87 x B15 cm
  • Antal bitar: 2493
  • Rek. ålder: från11 år
Mer information
Modell42098
EAN5702016369892
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.