Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42095 Radiostyrd stuntracer

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 337:-
I lager
SKU
12182-42
   

Gör dig redo att uppleva den kraftfulla LEGO® Technic modellen Radiostyrd stuntracer i futuristisk design med stora larvband för bra grepp och kedjekransar baktill för optimal acceleration! Greppa fjärrkontrollen och trampa gasen i botten för att köra på bakhjulen, hoppa över hinder, snurra och svänga tvärt framåt eller bakåt. Det här fantastiska motordrivna 2-i-1-fordonet har en fräsch färgskala i gult och blått och kan byggas om till en grym radiostyrd racerbil!

  • Antal delar: 324
  • Rek.ålder: från 9 år

Innehåller följande LEGO® Power Functions-delar: 2 stora motorer, mottagare, batterilåda och fjärrkontroll. 

Det här LEGO® Technic setet har utformats för att ge en engagerande och givande byggupplevelse och har realistiska rörelser och mekanismer som stimulerar unga byggares fantasi, motorik och öga-handkoordination. 

Detaljer:

  • Den radiostyrda stuntracern är 17 cm hög, 22 cm lång och 15 cm bred. 
  • Den radiostyrda racerbilen är 12 cm hög, 20 cm lång och 19 cm bred.
  • Batterier ingår ej
Mer information
Modell42095
EAN5702016368062
VarumärkeLEGO

Ta kontrollen

Använd kontrollen för att accelerera och köra!

Multifunktion

Kör över hinder, ta skarpa svängar och rotera 360 grader.

Gott grepp

Stora bakhjul med bra däckmönster säkerställer god acceleration.

LEGO Technic Fjernstyrt stuntracer
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.