Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

LEGO Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 431:-
I lager
SKU
12182-40
   

Upptäck innovativ teknik och design med fantastiska LEGO® Technic Chevrolet Corvette ZR1 bilmodellen – utvecklad i samarbete med Corvette. Denna coola kopia av den ikoniska superbilen, den snabbaste och mest kraftfulla Corvetten hittills, har en autentisk färgskala i orange och svart och mängder av realistiska detaljer, inklusive stor bakspoiler, 4 avgasrör och svarta fälgar med lågprofildäck.

Manövrera den fungerande styrningen och kör fordonet för att aktivera den synliga V8-motorn med rörliga kolvar. Bygg om denna exklusiva 2-i-1-modell för att skapa en kraftfull hotrod.

  • Antal delar: 579
  • Rek.ålder: från 9 år

Denna exklusiva modell är utvecklad i samarbete med Corvette och fångar verkligen den ikoniska superbilens essens. Bygg om denna fantastiska 2-i-1-modell för att skapa en realistisk hotrod.

  • Mått Chevrolet Corvette ZR1: H8 x L29 x B12 cm
  • Mått Hotrod: H8 x L23 x B12 cm
Mer information
Modell42093
EAN5702016369588
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.