Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 3 176:-
I lager
SKU
07184-1
   

Hylla innovativ teknik och design från en av världens mest prestigefyllda biltillverkare med den storslagna modellen LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron. Modellen är utvecklad i samarbete med Bugatti Automobiles S.A.S och fångar magin hos den ikoniska superbilen med dess skinande, strömlinjeformade kaross, fälgar med logotyp och lågprofildäck, detaljerade bromsskivor och W16-motor med rörliga kolvar.

Öppna dörrarna och upptäck en detaljerad cockpit med 8-växlad Technic växellåda med rörlig växelspak och ratt med Bugatti-emblem. Sätt i nyckeln för att skifta den aktiva bakvingen till topphastighetsläge, eller öppna motorhuven för att se ett unikt serienummer och ett förvaringsutrymme med en snygg Bugatti-väska. En klassisk tvåtonad Bugatti-färgskala i blått återspeglar märkets signaturfärg, och en uppsättning coola klistermärken ger det lilla extra till den här exklusiva modellen!

Detaljer:

  • Mått: H14 x L56 x B25 cm
  • Antal bitar: 3599
  • Rek. ålder: från 16+
Mer information
Modell42083
EAN5702016116977
VarumärkeLEGO

LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron

Justera topphastigheten

Ställ in den aktiva bakskärmen i topphastighetsläge.

Utforska cockpiten!

Innehåller en helt funktionell 8-växlad växellåda med rörlig växelspak från TECHNIC.

Verklighetstrogen interiör

Fångar känslan av en riktig bil.

Unikt serienummer!

Hitta serienumret under motorhuven.

Bygg som en Bugatti-ingeniör

Instruktionerna återspeglar hur en riktig Bugatti byggs.

W16 motor!

Den mest sofistikerade LEGO-motorn som finns.

LEGO Technic Bugatti Chiron
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.