Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Super Mario 71386 Karaktärspaket – Serie 2

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 61:-
I lager
SKU
12202-34
   

Ge LEGO® Super Mario™ spelupplevelsen ännu mer spänning med 10 samlarkaraktärer. Varje paket i serie 2 innehåller en byggbar karaktär med en actiontagg att lägga till din startbana. Kommer du att hitta Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji eller Foo? Kanske är det en Parachute Goomba, Para-Beetle eller Poison Mushroom. Eller en Thwimp, Fly Guy eller Bone Goomba. Öppna paketet och se efter!

Ge LEGO® Super Mario™ fans en överraskning som hjälper dem att skapa ännu mer spännande banor.

Samlarleksakerna i Karaktärspaket – Serie 2 (71386) innehåller en hemlig, byggbar karaktär med actiontagg. Det finns 10 LEGO Super Mario karaktärer att samla på: Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachute Goomba, Para-Beetle, Poison Mushroom, Thwimp, Fly Guy och Bone Goomba. Varje karaktär är utformad för att användas med Äventyr med Mario – Startbana (71360), som krävs för interaktivt spel. Cool app Det finns instruktioner i varje paket och i gratisappen LEGO Super Mario, som också har digitala verktyg för att göra byggandet extra roligt, kreativ inspiration och en säker plattform där barn kan dela sina idéer. Oändliga möjligheter LEGO Super Mario lekseten är fantastiska presenter till barn som vill vara med på den senaste trenden. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen ger liv åt en familjefavorit i verkligheten och låter byggare utöka och bygga om obegränsade banor.

 • Lägg till ännu mer skoj till barnens interaktiva spel i LEGO® Super Mario™ världen med Karaktärspaket – Serie 2 (71386). Varje paket innehåller en hemlig byggbar karaktär med en actiontagg.
 • 10 unika LEGO® Super Mario™ karaktärer att samla på och spela med: Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachute Goomba, Para-Beetle, Poison Mushroom, Thwimp, Fly Guy och Bone Goomba.
 • Du behöver Äventyr med Mario – Startbana (71360), med LEGO® Mario™ figuren, för att få hela spelupplevelsen. När LEGO Mario hoppar på dessa karaktärer reagerar han på olika sätt.
 • Detta samlarpaket med karaktärer är en rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn från 6 år och ger nya möjligheter i LEGO® Super Mario™ världen.
 • Lägg till dessa karaktärer till startbanan, bygg om den och kombinera med LEGO® Super Mario™ expansionsseten för att skapa nya soloutmaningar och tävlingar med vänner och familj.
 • Varje förpackning innehåller illustrerade instruktioner som hjälper barn att bygga på egen hand.
 • Gratisappen LEGO® Super Mario™ har också bygginstruktioner, coola visningsverktyg som gör byggandet extra roligt och mer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ lekseten ger liv åt en familjefavorit i den verkliga världen. De är perfekt för solo- eller gruppspel och erbjuder oändliga kreativa utmaningar genom att bygga om och bygga ut.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® delar uppfyllt strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla så att de är lätta att sätta ihop varje gång.
 • LEGO® byggklossar och delar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 24
 • Rek.ålder: från 6 år

OBS! Varje påse innehåller 1 slumpmässig figur av 10 möjliga, och du kan inte välja vilken du får. Plockas baserat på tillgängligt sortiment.

Mer information
Modell71386
EAN5702016913378
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.