Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Super Mario 71383 Wigglers giftiga träsk – Expansionsset

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 348:-
I lager
SKU
12202-39
   

Träffa en Wiggler i Soda Jungle med detta actionspäckade expansionsset att lägga till din LEGO® Super Mario™ startbana! Vicka och slå på Wiggler för att fälla ut den hemliga bron. Akta dig för Goomba som gömmer sig under bron. Använd den roterande plattformen och flotten för att undvika det giftiga träsket. Få grymma krafter med superstjärneblocket och besegra Koopa Paratroopa för att slutföra din episka resa!

Låt barn bygga sin egen utmanande Soda Jungle-bana med Wigglers giftiga träsk – Expansionsset (71383) för att göra LEGO® Super Mario™ världen ännu roligare. Setet innehåller en glidande plattform för att kämpa mot Wiggler, fällbar bro, avtagbar flotte och ett superstjärneblock, plus en Wiggler, Goomba och Koopa Paratroopa som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan besegra. (Obs. Setet 71360 Startbana, med LEGO Mario figuren, krävs för interaktivt spel.) Rolig app Gör det ännu roligare att bygga detta set med intuitiva Instructions PLUS i gratisappen LEGO Super Mario. Den innehåller digitala visningsverktyg och inspirerande tips och är en säker plattform där barn kan dela sina idéer. Obegränsad action LEGO Super Mario seten ger liv åt familjens Nintendo® favoritkaraktär i den verkliga världen. De är fantastiska presenter till barn och passar bra för grupp- eller solospel. Den modulära startbanan, expansionsseten och boostpaketen låter fans bygga obegränsade personliga banor.

 • Unga byggare kan skapa alla slags utmaningar i den klossbyggda, giftiga Soda Jungle och lägga till dem till sin LEGO® Super Mario™ startbana med Wigglers giftiga träsk – Expansionsset (71383).
 • Innehåller LEGO® leksaksfigurer av ikoniska Super Mario™ fiender – en Wiggler, Goomba och Koopa Paratroopa – som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan besegra.
 • Med en glidande plattform, fällbro och avtagbar flotte som spelare kan interagera med på sina resor, plus ett superstjärneblock som erbjuder extra krafter och förstärkta belöningar.
 • Detta unika lekset med 374 delar är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskande LEGO® present till barn från 7 år som äger startbanan (71360), som krävs för interaktivt spel.
 • Denna kreativa byggleksak är 6 cm hög, 31 cm bred och 26 cm djup i sin grundform och kan byggas om och kombineras med andra LEGO® Super Mario™ set.
 • Gratisappen LEGO® Super Mario™ erbjuder bygginstruktioner, ett säkert forum där barn kan dela sina idéer och mer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlarleksaker ger liv åt en ikonisk Nintendo® karaktär i den verkliga världen och erbjuder oändliga möjligheter att utöka, bygga om och anpassa banor för solo- eller gruppspel.
 • Högkvalitativa LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta att sätta ihop.
 • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 374
 • Rek.ålder. från 7 år
Mer information
Modell71383
EAN5702016913262
VarumärkeLEGO

Utökat spel

Du måste ha startpaketet för att kunna spela.

Vingligt möte

Övervinn bron för att vinna digitala mynt.

Goomba

LEGO Mario måste besegra Goomba.

Super star block

Få extra kraft från detta block.

Avtagbar flotte

Spelare kan använda flotten för att kämpa sig igenom träsket.

LEGO Super Mario App

Du hittar bygginstruktioner i appen.

LEGO Super Mario Wiggler’s Poison Swamp
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.