Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Super Mario 71382 Piranha Plants förbryllande utmaning – Expansionsset

-44%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

44%
Kampanjpris 175:- 313:- Du sparar: 138,-
I lager
SKU
12202-38
   

Lägg till en bana där du krossar Piranha Plants till din LEGO® Super Mario™ startbana med detta grymma expansionsset! Giftig träskmark finns överallt i Soda Jungle, så var försiktig så att du inte ramlar i. Hoppa på Spiny för att tjäna mynt och snurra på karusellen för att slå Piranha Plants ur vägen och avslöja 3 röda myntblock. Hoppa på alla inom tidsgränsen för att få en stor belöning!

Låt barn utöka sin LEGO® Super Mario™ värld för extra skoj med vänner eller solospel med setet Piranha Plants förbryllande utmaning – Expansionsset (71382). Det innehåller 2 Piranha Plants och en Spiny som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan besegra, plus en snurrande karusell för att slå Piranha Plants ur vägen och nå 3 röda myntblock som ger stora digitala myntbelöningar. (Obs. Setet 71360 Startbana behövs för interaktivt spel.) Kör digitalt Instructions PLUS, med visningsverktyg som gör byggandet ännu roligare, finns tillgängligt för detta set i gratisappen LEGO Super Mario. Appen har tips på kreativa sätt att bygga om och spela, samt ett säkert forum där barn kan dela sina skapelser. Skoj med Mario i verkligheten LEGO Super Mario samlarseten ger liv åt familjens Nintendo® favoritkaraktär i den verkliga världen och är perfekta som presenter till trendsättande barn. Startbanan och expansionsseten, plus boostpaketen, låter fans skapa sina egna unika banor.

 • Barn kan skapa snurrande, hoppande utmaningar i den klossbyggda, giftiga Soda Jungle som de kan lägga till sin LEGO® Super Mario™ startbana med Piranha Plants förbryllande utmaning – Expansionsset (71382).
 • Innehåller LEGO® leksaksfigurer av ikoniska Super Mario™ fiender – 2 Piranha Plants och en Spiny – som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan besegra.
 • Med en snurrande karusell för att slå Piranha Plants ur vägen och 3 röda myntblock som ger spelare chansen att vinna stora digitala myntbelöningar genom att hoppa på alla 3 inom tidsgränsen.
 • Detta LEGO® lekset med 267 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till kreativa barn från 7 år som har setet Äventyr med Mario – Startbana (71360) som krävs för interaktivt spel.
 • Denna modul är 9 cm hög, 8 cm bred och 16 cm djup i sin grundform och kan byggas om och kombineras med andra LEGO® Super Mario™ set på många olika sätt.
 • Gratisappen LEGO® Super Mario™ har bygginstruktioner, inspiration till olika sätt att bygga och spela och mycket mer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlarleksaker ger liv åt en familjefavorit i den verkliga världen och erbjuder fans oändliga möjligheter att utöka, bygga om och skapa unika banor för solo- eller gruppspel.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® delar uppfyllt strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla så att de är lätta att sätta ihop varje gång.
 • LEGO® byggklossar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 267
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell71382
EAN5702016913255
VarumärkeLEGO

Utökat spel och lek

Startpaketet krävs för att spela.

Snurrande utmaning

Snurra LEGO Mario för att slå ut växterna!

Spiny

Hoppa på Spiny för att samla fler mynt.

Red-coin blocks

Hoppa på alla tre inom tidsfristen för att få en stor vinst.

Poison peril

åt inte Mario falla i det giftiga, lila träsket!

LEGO Super Mario app

Hitta bygginstruktionerna i appen.

LEGO Super Mario Piranha Plant Puzzling
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.