Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Super Mario 71381 Chain Chomps djungelstrid – Expansionsset

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 260:-
I lager
SKU
12202-37
   

Utöka din LEGO® Super Mario™ startbana med Chain Chomps spännande utmaning! Gå in i Soda Jungle och var försiktig så att du inte kliver i det giftiga träsket. Hoppa på Bramball med de taggiga benen för att besegra den. Hoppa på plattformen för att slå Chain Chomp ur vägen. När denna farliga, bitande fiende är lös måste du hoppa på myntblocket för att ta din belöning!

Byggare kan lägga till en utmanande Soda Jungle-bana till LEGO® Super Mario™ världen med setet Chain Chomps djungelstrid – Expansionsset (71381). Det är en fantastisk present till trendsättande barn, med figurerna Bramball och Chain Chomp som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan besegra, en plattform att hoppa på för att slå ner Chain Chomp och ett myntblock som erbjuder spelare extra digitala myntbelöningar. (Obs. Setet 71360 Startbana krävs för interaktivt spel.) Cool app Gratisappen LEGO Super Mario finns tillgänglig för detta set. Den har intuitiva verktyg som gör byggandet enklare och inspiration till sätt att bygga och spela, och den erbjuder ett säkert forum där barn kan dela sina skapelser. Oändliga möjligheter LEGO Super Mario samlarseten erbjuder ett nytt sätt att spela i den verkliga världen med en ikonisk karaktär. Perfekt för tävlingar med vänner eller solospel. Startbanan och expansionsseten, plus boostpaketen, låter fans bygga sina egna banor för obegränsat skoj.

 • Barn kan lägga till en hoppande utmaning i Soda Jungle till sin LEGO® Super Mario™ startbana och tävla mot vänner med detta roliga Chain Chomps djungelstrid – Expansionsset (71381).
 • Detta unika lekset innehåller LEGO® figurer av 2 ikoniska Super Mario™ fiender – en Chain Chomp och Bramball – som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan besegra.
 • Med en hopplattform för att slå Chain Chomp ur vägen och ett myntblock som erbjuder spelare extra digitala myntbelöningar.
 • Detta LEGO® byggset innehåller 160 delar och är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till barn från 7 år som kan använda det med sin startbana (71360), som krävs för interaktivt spel.
 • Denna modul är 10 cm hög, 21 cm bred och 15 cm djup i sin grundform och kan byggas om och kombineras med andra LEGO® Super Mario™ set på många olika sätt.
 • Gratisappen LEGO® Super Mario™ erbjuder bygginstruktioner, ett säkert forum där barn kan dela sina idéer och mer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlarseten ger liv åt en familjefavorit i den verkliga världen och erbjuder fans oändliga möjligheter att utöka, bygga om, anpassa och skapa sina egna unika banor.
 • LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta att sätta ihop och dra isär – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar är testade på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 160
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell71381
EAN5702016912463
VarumärkeLEGO

Utökat spel och lek

Startpaketet krävs för att kunna spela.

Hoppande plattform

LEGO Mario måste besegra Chain Chomp för att komma förbi!

Slå Bramball

Även Ramball är ett hinder på vägen för att samla in fler digitala mynt.

Coin block

Få extra belöningar när LEGO Mario hoppar på det här blocket!

Ny nivå

Spelare kan tävla om att slå varandras totala mängd mynt.

LEGO Super Mario app

Hitta bygginstruktionerna i appen.

LEGO Super Mario Chain Chomp Jungle Encounter
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.