Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Super Mario 71380 Bemästra ditt äventyr – Skaparset

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 526:-
I lager
SKU
12202-40
   

Förstärk din LEGO® Super Mario™ upplevelse och skapa unika banor med detta skaparset! Välj belöningar till LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) med de anpassningsbara tids- och föremålsblocken. Bygg nya utmaningar och ta med Larry och en Goomba, Bob-omb och Koopa Paratroopa i spelet. Lägg till specialröret Dash 30 och försök att klara din bana på 30 sekunder för att vinna fler mynt!

Unga byggare kan anpassa sin LEGO® Super Mario™ startbana och sina expansionsset för att skapa unika banor med Bemästra ditt äventyr – Skaparset (71380). Det innehåller en anpassningsmaskin för att välja belöningar med ett tidsblock eller 2 föremålsblock. Detta modulära byggset har också en skjutbar plattform, färgade LEGO delar som aktiverar olika reaktioner hos LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) och specialröret Dash 30 som låter spelare bygga om och utveckla coola, nya banor. Ikoniska fiender Detta LEGO Super Mario set innehåller också leksaksfigurerna Larry, Goomba, Bob-omb och Koopa Paratroopa för att förstärka spelupplevelsen. Och kolla in gratisappen LEGO Super Mario som innehåller intuitiva visningsverktyg för att göra byggandet enklare, massor av kreativa byggtips och spelidéer – och mer. Roliga tävlingar LEGO Super Mario samlarseten tar en legendarisk Nintendo® karaktär till den verkliga världen och är fantastiska för grupptävlingar eller solospel.

  • Innehåller LEGO® leksaksfigurer av 4 ikoniska Super Mario™ fiendekaraktärer – Larry och en Goomba, Bob-omb och Koopa Paratroopa – att lägga till spelupplevelsen.
  • Innehåller en anpassningsmaskin, anpassningsbara tidsblock och 2 anpassningsbara föremålsblock så att spelare kan välja sina egna belöningar, plus specialröret Dash 30 för extra roliga, interaktiva lekalternativ.
  • Detta modellset innehåller en glidande plattform och massor av LEGO® delar för att bygga nya utmaningar och aktivera olika reaktioner hos LEGO® Mario™ (figuren ingår inte).
  • Detta LEGO® byggset med 366 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till kreativa barn från 6 år som kan använda det med Äventyr med Mario – Startbana (71360) som krävs för interaktivt spel.
  • Gratisappen LEGO® Super Mario™ innehåller bygginstruktioner, inspiration till kreativa sätt att bygga och spela och mycket mer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök LEGO.com/devicecheck.
  • LEGO® Super Mario™ samlarseten ger liv åt en familjefavorit i den verkliga världen, med obegränsade möjligheter att utöka, bygga om och anpassa unika banor för grupp- eller solospel.
  • LEGO® byggklossar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de passar ihop lika lätt varje gång.
  • LEGO® delar tappas, krossas, vrids, värms och analyseras noggrant för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antal delar: 366
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell71380
EAN5702016912456
VarumärkeLEGO

Utökat spel

Startpaketet är ett måste för att kunna leka.

Anpassningsmaskin

Välj bland alla olika tillbehör.

Speciellt rör

Avsluta omgången på 30 sekunder och vinn extra mynt.

Massa LEGO-element

Bygg om för att få ännu fler utmaningar och roliga upplevelser!

Fyra karaktärer att slå

Battle Larry, Goomba, Bob-omb och Koopa Paratroopa.

LEGO Super Mario app

Hitta bygginstruktionerna i appen.

LEGO Super Mario Master Your Adventure Maker Set
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.