Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Super Mario 71373 Builder Mario – Boostpaket

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 121:-
I lager
SKU
06202-189
   

Rusta dig för action med detta Builder Mario – Boostpaket! Klä din LEGO® Mario™ figur (ingår inte) i de speciella byxorna och mössan. Få honom att stampa hårt på LEGO klossar för att samla mynt. Ju mer han stampar, desto fler mynt vinner du! Det är ett klossigt, fantastiskt sätt att ha ännu roligare med LEGO Super Mario™ banorna du skapar!

LEGO® Super Mario™ spelare kan stampa sig fram till högre poäng med detta Builder Mario – Boostpaket (71373). När LEGO Mario™ bär denna interaktiva dräkt kan spelare tjäna digitala mynt genom att få honom att stampa på den klossbyggda banan. Detta byggset är en perfekt present till barn som äger Äventyr med Mario – Startbana (71360), som innehåller LEGO Mario figuren. Appskoj Det finns illustrerade bygginstruktioner i förpackningen och i den kostnadsfria LEGO Super Mario appen. Appen innehåller också en säker plattform där barn kan dela sina skapelser med andra, plus inspiration till kreativa sätt att bygga och spela och andra roliga funktioner. Actionfyllda spel LEGO Super Mario samlarlekseten får en unik, ikonisk karaktär att komma till liv i den verkliga världen och främjar barns problemlösande kreativitet. Den modulära startbanan och expansionsseten, plus boostpaketen, låter fans bygga sina egna banor för roliga tävlingar mot vänner eller solospel.

 • Barn kan njuta av klosstampande, myntsamlande LEGO® Super Mario™ spelupplevelser med detta Builder Mario – Boostpaket (71373), med en interaktiv dräkt till LEGO Mario™.
 • Den byggbara dräkten passar LEGO® Mario™ figuren som ingår i leksetet Äventyr med Mario – Startbana (71360) för uppgraderade möjligheter i spelet.
 • När LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) bär dräkten kan spelare tjäna digitala mynt genom att få honom att stampa hårt på LEGO klossarna i banan de har skapat.
 • Detta LEGO® byggset med 10 delar är en fantastisk födelsedagspresent eller julklapp till barn och fans från 6 år, och lägger till ännu fler spelalternativ till deras Äventyr med Mario – Startbana (71360) och expansionsset.
 • Andra LEGO® Mario™ uppgraderingar finns tillgängliga att kombinera med startbanan och expansionsseten, inklusive Fire Mario – Boostpaket (71370), Propeller Mario – Boostpaket (71371) och Cat Mario – Boostpaket (71372).
 • Inga batterier behövs till denna roliga, kreativa byggleksak – lägg bara till dräkten till LEGO® Mario™ figuren i Startbanan för att uppgradera. Förpackningen innehåller instruktioner så att barn kan bygga på egen hand.
 • Den kostnadsfria LEGO® Super Mario™ appen har bygginstruktioner, inspiration till sätt att spela och en säker miljö för att dela idéer. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlarlekseten får en unik, ikonisk karaktär att komma till liv i den verkliga världen och erbjuder obegränsade kreativa utmaningar som är perfekta för tävlingar mot vänner och familj eller solospel.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara och kompatibla. De är lätta att sätta ihop och dra isär, så du behöver inte en superstjärnas kraft för att bygga!
 • LEGO® byggklossar och delar testas och analyseras så att du kan vara säker på att varje LEGO set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 10
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell71373
EAN5702016618525
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.