Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Super Mario 71372 Cat Mario – Boostpaket

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 118:-
I lager
SKU
06202-188
   

Ge din LEGO® Mario™ figur (ingår inte) kattliknande förmågor med detta Cat Mario – Boostpaket! Klä LEGO Mario i de speciella byxorna och mössan så börjar han snart jama och spinna. Med denna dräkt får Cat Mario specialförmågan att gå uppför väggar och samla mynt. Det är det perfekta sättet att ha ännu roligare med LEGO Super Mario™ banorna du skapar!

Barn kan lägga till kattförmågor till sin LEGO® Super Mario™ spelupplevelse med detta Cat Mario – Boostpaket (71372). Det innehåller en interaktiv dräkt till LEGO Mario™ (figuren ingår inte) som får honom att spinna och jama och ger honom förmågan att gå uppför väggar och samla digitala mynt. Detta unika lekset är perfekt som present till barn som äger Äventyr med Mario – Startbana (71360), som även innehåller LEGO Mario figuren. Bygg och spela Bygginstruktioner till detta LEGO set finns i förpackningen och i den kostnadsfria LEGO Super Mario appen. Appen är en säker miljö där barn kan dela sina skapelser och innehåller inspiration till kreativa sätt att bygga och spela, plus annat kul. Tävlingsskoj LEGO Super Mario samlarlekseten får en av familjens favoritkaraktärer att komma till liv i den verkliga världen och är perfekta för tävlingar med vänner eller för solospel. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen låter fans skapa sina egna banor för obegränsade kreativa lekar.

 • Ge barn kattliknande förmågor i LEGO® Super Mario™ spelet med detta Cat Mario – Boostpaket (71372), med en byggbar, interaktiv dräkt till LEGO Mario™ (figuren ingår inte).
 • Detta klossbyggda tillbehörsset passar till LEGO® Mario™ figuren som finns i leksetet Äventyr med Mario – Startbana (71360), och framkallar unika ljud och en unik bild som visas på Marios skärm på överkroppen.
 • LEGO® Mario™ figuren jamar och spinner när han bär kattdräkten. Han får också den speciella förmågan att gå uppför vertikala hinder och samla digitala mynt för att förbättra spelarens poängställning.
 • Denna LEGO® byggleksak med 11 delar är en toppenbra födelsedagspresent eller julklapp till barn och fans från 6 år, för att ge extra interaktivt skoj åt deras Äventyr med Mario – Startbana (71360) och expansionsset.
 • Andra LEGO® Mario™ uppgraderingar finns tillgängliga att använda med startbanan och expansionsseten, inklusive Fire Mario – Boostpaket (71370), Propeller Mario – Boostpaket (71371) och Builder Mario – Boostpaket (71373).
 • Inga batterier behövs till denna kreativa byggleksak – lägg bara till dräkten till LEGO® Mario™ figuren i Startbanan för att aktivera. Förpackningen innehåller illustrerade instruktioner som hjälper barn att bygga på egen hand.
 • Den kostnadsfria LEGO® Super Mario™ appen innehåller bygginstruktioner och inspiration till kreativa sätt att spela och är ett säkert forum för att dela idéer. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ byggseten ger liv åt en ikonisk karaktär i den verkliga världen. De låter fans bygga ut och bygga om för att skapa obegränsade utmaningar att försöka bemästra på egen hand eller med vänner och familj.
 • Du behöver inte en superstjärnas krafter för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! De uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är lika lätta att sätta ihop varje gång för robusta byggmodeller.
 • LEGO® byggklossar och delar tappas, krossas, vrids, värms och analyseras så att du kan vara säker på att varje LEGO set uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 11
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell71372
EAN5702016618518
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.