Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Super Mario 71371 Propeller Mario – Boostpaket

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 113:-
I lager
SKU
06202-187
   

Gör dig redo att lyfta med detta coola Propeller Mario – Boostpaket! Klä din LEGO® Mario™ figur (ingår inte) i de speciella byxorna och propellermössan. Propellerdräkten gör att LEGO Mario kan lyfta mot skyarna och göra nya ljud när han svävar genom luften och samlar mynt. Ta med LEGO Mario på en actionfylld flygtur och förvandla ditt vardagsrum till en stor LEGO Super Mario™ bana!

Spelare kan lägga till en ny dimension till sin LEGO® Super Mario™ spelupplevelse med detta Propeller Mario – Boostpaket (71371). Detta tillbehörsset innehåller en interaktiv dräkt med propellermössa till LEGO Mario™ (figuren ingår inte) – propellerljud aktiveras när spelaren får LEGO Mario att ”flyga” för att försöka samla mynt. Detta byggset är en perfekt present till barn som äger Äventyr med Mario – Startbana (71360), som innehåller LEGO Mario figuren. Bygg och spela Bygginstruktioner finns i förpackningen och i den kostnadsfria LEGO Super Mario appen. Appen innehåller också förslag till kreativa sätt som barn kan bygga och spela på, och en säker plattform där barn kan dela sina skapelser med andra LEGO Mario fans. LEGO Mario utan begränsning! LEGO Super Mario samlarleksakerna är perfekta för grupptävlingar eller spel på egen hand och ger liv åt familjens favoritkaraktär i den verkliga världen. Startbanan och expansionsseten, plus boostpaketen, låter spelare skapa sina egna unika banor.

 • Uppgradera barns LEGO® Super Mario™ spel till en högre nivå med detta Propeller Mario – Boostpaket (71371), med en byggbar dräkt som ger LEGO Mario™ (figuren ingår inte) extra förmåga att samla mynt.
 • Den här dräkten passar på LEGO® Mario™ figuren i leksetet Äventyr med Mario – Startbana (71360). När LEGO Mario bär detta byggbara tillbehör och lyfts upp kan du lyssna på propellerljudet.
 • När Propeller Mario lyfter kan spelare samla extra digitala mynt för att förbättra sin poängställning. Barn kommer att älska att få honom att susa runt när de förvandlar vardagsrummet till en verklig LEGO® Mario™ bana.
 • Detta LEGO® byggset med 13 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till kreativa barn och fans från 6 år som kan specialdesigna Äventyr med Mario – Startbana (71360) och expansionsseten på unika sätt.
 • Andra coola LEGO® Mario™ uppgraderingar finns tillgängliga att använda med startbanan och expansionsseten, inklusive Fire Mario – Boostpaket (71370), Cat Mario – Boostpaket (71372) och Builder Mario – Boostpaket (71373).
 • Inga batterier behövs till detta LEGO® set – lägg till dräkten till LEGO Mario™ figuren i Startbanan för att aktivera. Förpackningen innehåller illustrerade instruktioner så att barn kan bygga på egen hand.
 • Den kostnadsfria LEGO® Super Mario™ appen har visningsverktyg som hjälper barn att bygga, inspiration till kreativa sätt att spela och ett säkert forum där de kan dela idéer. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlarlekseten får en ikonisk karaktär att komma till liv i den verkliga världen. De låter fans bygga ut och bygga om för att skapa obegränsade banor att bemästra på egen hand eller i tävlingar mot vänner.
 • Byggare behöver inte en superstjärnas krafter för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! Ända sedan 1958 har klossarna tillverkats för att uppfylla de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara och kompatibla.
 • LEGO® byggklossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att varje LEGO set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 13
 • Rek.ålder. från 6 år
Mer information
Modell71371
EAN5702016618501
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.