Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Super Mario 71369 Striden mot slottsbossen Bowser – Expansionsset

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 400:-
I lager
SKU
06202-185
   

Kämpa mot storbossen Bowser med det här coola expansionssetet till din LEGO® Super Mario™ Startbana. Gör dig av med Lava Bubble så att du kan gå in i Bowsers slott. Slå ner Dry Bones från den skakande plattformen. Avvärj Boo som jagar dig runt tornet. Stampa på vippbrädor för att höja Bowsers armar och samla belöningar från ?-blocket och tidsblocket. Skaka sedan bron tills Bowser faller så har du vunnit!

Spelare kommer att älska vipp-, skak- och balansutmaningarna i Striden mot slottsbossen Bowser – Expansionsset (71369). Det här slottsleksetet är en perfekt present för barn att lägga till sin LEGO® Super Mario™ Startbana (71360), med torn med roterande och skakande plattformar, vippbrädor för att höja Bowsers armar och komma åt ?-blocket och tidsblocket, en skakande bro, plus Bowser, Boo, Dry Bones och Lava Bubble figurer. Rolig app Intuitiva Instructions PLUS med coola visningsverktyg som gör det ännu roligare att bygga är tillgängliga för det här setet i gratisappen LEGO Super Mario. Appen innehåller också tips på kreativa sätt att bygga om och spela och är en trygg plattform där fans kan dela idéer. Obegränsat spelande LEGO Super Mario samlarset ger liv åt familjens favoritkaraktär i den verkliga världen och är perfekta för tävlingar i grupp eller solospel. Modulerna i form av startbanan, expansionsseten och boostpaketen låter fans skapa sina egna banor för timmar av kreativt skoj.

 • Spelare måste besegra fiender i vipp-, skak- och balansutmaningar när de lägger till det actionfyllda Striden mot slottsbossen Bowser – Expansionsset (71369) till LEGO® Super Mario™ Startbana.
 • Det här LEGO® Super Mario™ byggsetet innehåller Bowser, Dry Bones, Boo och Lava Bubble figurer, plus slottstorn med roterande och skakande plattformar, ?-block och tidsblock och mer för spännande spelmöjligheter.
 • Barn kommer att älska att slåss mot storbossen Bowser, stampa på vippbrädorna med LEGO® Mario™ (figur ingår inte) för att höja Bowsers armar och komma åt tidsblocket och ?-blocket, och sedan skaka bron tills han faller omkull.
 • Det här LEGO® byggsetet med 1 010 delar är en fantastisk födelsedagspresent eller julklapp till barn från 8 år och inspirerar unga att skapa sina egna unika banor att kombinera med sin Äventyr med Mario – Startbana (71360).
 • Setet är 23 cm högt, 47 cm brett och 34 cm djupt i sin grundläggande form och kan byggas om och kombineras med startbanan och andra LEGO® Super Mario™ expansionsset på många sätt.
 • Inga batterier krävs – kombinera det här expansionssetet med LEGO® Mario™ figuren i startbanan och låt spelet börja.
 • Barn kan hitta digitala bygginstruktioner, visningsverktyg och en trygg plattform för att dela sina idéer i den kostnadsfria, intuitiva LEGO® Super Mario™ appen. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlarseten ger liv åt en ikonisk familjefavorit i den verkliga världen, med massor av sätt för fans att expandera, bygga om och specialdesigna sina egna banor för spel och tävling.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna vilket garanterar en enkel och säker anslutning varje gång, så byggare behöver inte någon superstjärnas kraft för att sätta ihop och dra isär dem.
 • LEGO® byggklossar och delar tappas, krossas, vrids värms och analyseras så att du kan vara säker på att det här unika leksetet uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 1010
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell71369
EAN5702016618488
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.