Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Super Mario 71367 Marios hus och Yoshi – Expansionsset

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 296:-
I lager
SKU
06202-183
   

Besök LEGO® Marios hus och samla mynt i nästa LEGO Super Mario™ bana! Prata med Yoshi utanför – vad kommer LEGO Mario™ att säga och hur många mynt kommer du att få? Hitta superstjärneblocket på vinden för att pausa speltiden, samla mynt och mer. Hoppa på Goomba i trädgården för att vinna ett till mynt. Sedan är det dags att vila – LEGO Mario kan gunga i hängmattan i precis rätt hastighet så att han somnar!

Fans kan förstärka sin LEGO® Super Mario™ spelupplevelse och njuta av massor av kreativa rollekar med Marios hus & Yoshi – Expansionsset (71367). Detta samlarlekset innehåller ett byggbart hus med öppningsbar dörr och tak med ett superstjärneblock under. En fantastisk present till barn som har Äventyr med Mario – Startbana (71360), som också innehåller en hängmatta där LEGO Mario™ (figuren ingår inte) kan sova, plus figurerna Yoshi och Goomba att interagera med och vinna mynt. Grym app Den kostnadsfria LEGO Super Mario appen har coola visningsverktyg för att bygga denna modul, plus förslag på kreativa sätt att bygga och spela, och erbjuder en säker plattform där barn kan dela sina skapelser. Fantastiska presentidéer Inspirerande LEGO Super Mario lekset får familjens favoritkaraktär att komma till liv i den verkliga världen. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen är roliga LEGO presentleksaker till kreativa barn och alla fans, som kan skapa sina egna unika utmaningar, tävla med vänner eller spela på egen hand.

 • Barn kan tjäna digitala mynt till nästa bana och njuta av massor av roliga rollekar när de lägger till det söta Marios hus & Yoshi – Expansionsset (71367) till sin LEGO® Super Mario™ Äventyr med Mario – Startbana (71360).
 • Detta samlarlekset innehåller ett klossbyggt hus med ett superstjärneblock under det öppningsbara taket, plus en hängmatta och figurerna Yoshi och Goomba som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan interagera med.
 • Vagga LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) till sömns i hängmattan, få honom att prata genom att placera honom bredvid kompisen Yoshi och besegra Goomba ... detta expansionsset erbjuder massor av roliga sätt att förbättra spelupplevelsen.
 • Detta kreativa LEGO® byggset med 205 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till barn från 6 år och kommer att väcka barns fantasi med en unik bana som gör att de kan specialdesigna sin Äventyr med Mario – Startbana.
 • Modulen är 13 cm hög, 25 cm bred och 17 cm djup i grunden, men kan arrangeras om och kombineras med startbanan och andra LEGO® Super Mario™ expansionsset på många sätt.
 • Inga batterier behövs till denna kreativa byggleksak – den kommer till liv när den kombineras med LEGO® Mario™ figuren i setet Äventyr med Mario – Startbana. Setet innehåller tydliga instruktioner så att barn kan bygga med självförtroendet på topp.
 • Barn kan hitta digitala bygginstruktioner, coola visningsverktyg och en säker plattform för att dela sina idéer i den kostnadsfria LEGO® Super Mario™ appen. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlarbyggleksakerna får en ikonisk karaktär att komma till liv i den verkliga världen och erbjuder fans massor av alternativ för att utöka, bygga om, specialdesigna och skapa nya utmaningar att bemästra.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna. De är robusta och lätta att sätta ihop och dra isär varje gång, så att du inte behöver en superstjärnas kraft för att bygga eller bygga om!
 • LEGO® klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt, så att du kan vara säker på att detta kreativa byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 205
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell71367
EAN5702016618464
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.