Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Super Mario 71364 Whomp's lavabekymmer – Expansionsset

-50%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

50%
Kampanjpris 115:- 231:- Du sparar: 116,-
I lager
SKU
06202-180
   

Lägg till en ny utmaning till din LEGO® Super Mario™ startbana med expansionssetet Whomps lavabekymmer! Undvik att falla av den glidande plattformen ner i den heta lavan. Slå omkull Whomp som vaktar P Switch och sedan kan du vinna en myntdusch för att ha sprungit, hoppat och gjort stunttrick med LEGO® Mario™ (figuren ingår ej). Men se upp för Lava Bubble – du behöver en Green Shell för att slå omkull den!

Höj temperaturen i LEGO® Super Mario™ tävlingsaction med Whomps lavabekymmer – Expansionsset (71364). Det här modulbaserade LEGO Super Mario leksetet har en glidande plattform, Whomp figur som vaktar en P Switch (finns bara i det här setet!) och ett klossbyggt, skalformat system för att välta Lava Bubble figuren. Det är den perfekta presenten till barn som har LEGO® Mario™ figuren som ingår i Äventyr med Mario – Startbana (71360). Cool app Gratisappen LEGO Super Mario har intuitiva Instructions PLUS, med coola visningsverktyg till hjälp för att bygga den här modulen. Den ger också förslag på kreativa sätt att bygga, bygga om och leka och är en säker plattform där barn kan dela idéer med andra Mario fans. Obegränsat med Mario! LEGO Super Mario samlarlekseten får en unik familjefavorit att komma till liv i den verkliga världen och är perfekta för tävlingar med vänner eller solospel. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen låter fans skapa sina egna banor för obegränsat kreativt skoj.

 • Barn kan skapa en actionfylld ny bana till sin LEGO® Super Mario™ Äventyr med Mario – Startbana och tävla mot vänner med Whomps lavabekymmer – Expansionsset (71364).
 • Spelaren kan bygga sin egen utmanande bana med en glidande plattform för LEGO® Mario™ (figur ingår ej) att balansera på, Whomp och Lava Bubble figurer och P Switch, som bara finns i det här setet.
 • Barn kommer att älska att se och höra de olika sätt LEGO® Mario™ reagerar på när han möter varje fiende och tjänar en dusch av digitala mynt för att ha gjort tricks efter att ha besegrat Whomp och aktiverat P Switch.
 • Detta kreativa LEGO® lekset med 133 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till barn från 6 år som har Äventyr med Mario – Startbana (71360), för att inspirera dem att bygga och specialdesigna sina egna banor.
 • Modulen är 8,5 cm hög, 22 cm bred och 16,5 cm djup i sin grundläggande form och kan byggas om och kombineras med startbanan och andra LEGO® Super Mario™ expansionsset på många sätt.
 • Inga batterier krävs för det här leksetet – kombinera det med LEGO® Mario™ figuren i startbanan för ännu mer action.
 • Barn kan hitta bygginstruktioner, coola digitala visningsverktyg och en säker plattform för att dela sina idéer i den kostnadsfria LEGO® Super Mario™ appen. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlarseten ger liv åt en ikonisk karaktär i den verkliga världen. De låter fans bygga ut och bygga om sina egna banor för solospel eller tävlingar mot vänner och familj.
 • Byggare behöver inte en superstjärnas krafter för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! Ända sedan 1958 har klossarna uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är enhetliga och passar perfekt ihop.
 • LEGO® klossar och delar testas och analyseras för att säkerställa att varje LEGO byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 133
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell71364
EAN5702016618433
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.