Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Super Mario 71363 Pokey i öknen – Expansionsset

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 174:-
I lager
SKU
06202-179
   

Öka temperaturen hos din LEGO® Super Mario™ Startbana med det actionfyllda Pokey i öknen – Expansionsset! Hoppa på hammarplattan med LEGO Mario™. Få den stora hammaren att svinga för att slå omkull Pokey del för del, och stampa på actionplattan för att vinna mynt! Men se upp, Monty Mole är precis runt hörnet!

Fans kan lägga till en extra, rolig utmaning till sin LEGO® Super Mario™ Startbana med det hammarsvingande Pokey i öknen – Expansionsset (71363). En perfekt present till barn, med en byggbar ökenscen och en hammarplatta så att LEGO Mario™ kan slå omkull sin kaktusliknande fiende Pokey del för del, plus figuren Monty Mole att besegra för att samla virtuella mynt. (Obs! LEGO Mario figuren ingår inte – du hittar den i Äventyr med Mario – Startbana 71360.) Appskoj En gratis LEGO Super Mario app finns tillgänglig till denna unika leksak. Den har coola visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper till att bygga modulen, förslag till kreativa sätt att bygga och spela och en säker plattform där barn kan dela sina skapelser med vänner. LEGO Mario action i verkligheten! LEGO Super Mario samlarleksakerna är perfekta för grupptävlingar eller lek på egen hand och ger liv åt familjens favoritkaraktär i den verkliga världen. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen låter fans designa sina egna banor för obegränsat kreativt skoj.

 • Barn kan lägga till en spännande, hammarsvingande utmaning till sin LEGO® Super Mario™ Äventyr med Mario – Startbana och tävla mot vänner med det roliga Pokey i öknen – Expansionsset (71363).
 • Detta set innehåller en hammarplatta som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan använda för att slå omkull den kaktusliknande, byggbara figuren Pokey, del för del, plus figuren Monty Mole att besegra för ännu fler belöningar.
 • Musik spelas upp när LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) placeras på hammarplattan och var och en av de 3 actionklossarna i detta byggset får LEGO Mario att reagera på olika sätt när han hoppar på dem.
 • Detta kreativa LEGO® lekset med 180 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till barn från 6 år som äger Äventyr med Mario – Startbana, för att inspirera dem att bygga och specialdesigna sina egna unika banor.
 • Modulen är 12 cm hög, 21 cm bred och 12 cm djup i grunden och kan byggas om och kombineras med startbanan och andra LEGO® Super Mario™ expansionsset på många sätt.
 • Inga batterier behövs till detta lekset – kombinera det med Äventyr med Mario – Startbana för att uppgradera spelupplevelsen. Setet innehåller tydliga instruktioner så att barn kan bygga på egen hand och med självförtroendet på topp. 
 • Den kostnadsfria LEGO® Super Mario™ appen har bygginstruktioner och inspiration till kreativa sätt att spela och är en säker plattform för att dela idéer. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlarbyggseten ger liv åt en ikonisk karaktär i den verkliga världen. De låter fans utöka och bygga om för att skapa obegränsade utmaningar att njuta av på egen hand eller med vänner och familj.
 • Byggare behöver inte en superstjärnas krafter för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! Ända sedan 1958 har klossarna uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla.
 • LEGO® byggklossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att varje LEGO set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 180
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell71363
EAN5702016618426
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.